Yav bugüne kadar çok deli saçması şey izledim ama böylesini ilk defa gördüm ???? ???? ????NekadarMARŞokadarCENNET
????????????????????????
Hiç şaşırmıyorum artık ????Yav bugüne kadar çok deli saçması şey izledim ama böylesini ilk defa gördüm ???? ???? ????
Günaydın,Günaydın ey ahali
Her zamanki gibi önce sağlık mutluluk huzur ve neşe sonrasında az bişey pc sizinle olsun çünkü benim ki hala yok
????????????
Benden uzak kaldığın belliGünaydın,
Bu pc işi hiç iyi olmadı yaw , biz aç susuz muhabbetsiz![]()
Başkan aynen katılmakla birlikte , sen hem comin hem citi nasıl oluyonYav bugüne kadar çok deli saçması şey izledim ama böylesini ilk defa gördüm ???? ???? ????
Onu bana değil yönetime soracaksınBaşkan aynen katılmakla birlikte , sen hem comin hem citi nasıl oluyon![]()
Hocam nereden tedarik ettiniz. Bir arkadaşım arıyor fakat bulamadıEkli dosyayı görüntüle 9674
Bu Amerikalılar bu işi biliyor. Sigara gibi likit yapmışlar. İçiyorsun içiyorsun tat bi garip tütün puro tütünü. Ardından biraz daha içiyorsun. Sorsalar ne içtin diye anlatamazsın . Elindende düşmüyor. Tebrik ediyorum![]()
Biraz daha kisitlansa, nation-moderator-admin de olacakmissiniz anlaşılan üstad.Onu bana değil yönetime soracaksın
Sabahki paylaşımım ''Siyasi'' bulunmuş galiba ( ki alakası yok ) o yüzden bir uygulama yapılmış olabilir...
edit: Forum içeriğine erişimim de kısıtlanmış galiba, haha şaka gibi ya ????
kalmadı başkanHocam nereden tedarik ettiniz. Bir arkadaşım arıyor fakat bulamadı
ziyaretçi vatandaş topluluk neredeyse cemaate doğru gidiyormuşBiraz daha kisitlansa, nation-moderator-admin de olacakmissiniz anlaşılan üstad.
Umarım aldığımız cezaları ve sebeplerini çok daha aydınlatıcı bir şekilde öğrenebiliriz bu ortamda.
Buranın seffafligini seviyorum
Ceza değil uyarı verildi.Biraz daha kisitlansa, nation-moderator-admin de olacakmissiniz anlaşılan üstad.
Umarım aldığımız cezaları ve sebeplerini çok daha aydınlatıcı bir şekilde öğrenebiliriz bu ortamda.
Sıkıntı yokBiraz daha kisitlansa, nation-moderator-admin de olacakmissiniz anlaşılan üstad.