Sağolasın başkan grip değilde gribin farklı bir türü burun akıntısı falan yok yani işin özü pilim bitmiş hala ateşleme yapmaya çalışıyorum halsizlik fena ????Geçmiş olsun , yaz günü de çekilmez grip falan![]()
Tam 19 günde geçti benimki. tüm eklemlerim ağrıyordu ve kolunu kaldıracak hali kalmıyor insanın. Geçmiş olsun.Sağolasın başkan grip değilde gribin farklı bir türü burun akıntısı falan yok yani işin özü pilim bitmiş hala ateşleme yapmaya çalışıyorum halsizlik fena ????
Çok şükür ben bir kaç güne atlatırım diye düşünüyorum, size de geçmiş olsun üstadımTam 19 günde geçti benimki. tüm eklemlerim ağrıyordu ve kolunu kaldıracak hali kalmıyor insanın. Geçmiş olsun.
Sağolasın başkan grip değilde gribin farklı bir türü burun akıntısı falan yok yani işin özü pilim bitmiş hala ateşleme yapmaya çalışıyorum halsizlik fena ????
Sağ olasın. Valla gün saydırdı ******** hastalık bana. Benimki ciğerlere ulaşmış biraz daha ilerlese zatürreye çevirecekmiş neredeyse.Çok şükür ben bir kaç güne atlatırım diye düşünüyorum, size de geçmiş olsun üstadım
Uzak diyarlardan selamla, buharınız bol olsunGeldik, bekliyoruzEkli dosyayı görüntüle 9675
gorilla da geliyormuş ondan da al bir tane o elinizdeki için böbreğini veren vardı zamanında neyse eski eskilerde kaldı güzelce tüketin inş. selametle ???? ????Ekli dosyayı görüntüle 9674
Bu Amerikalılar bu işi biliyor. Sigara gibi likit yapmışlar. İçiyorsun içiyorsun tat bi garip tütün puro tütünü. Ardından biraz daha içiyorsun. Sorsalar ne içtin diye anlatamazsın . Elindende düşmüyor. Tebrik ediyorum![]()
Boğazinizda kalsın desek, o da olmaz ki...Geldik, bekliyoruzEkli dosyayı görüntüle 9675
Söz konusu flash ise her şey mümkün ????Ekli dosyayı görüntüle 9681
Elektronik sigara mı diye sordular?
Hayır. Tiyatro oyunlarında kullanmak üzere Duman makinası aldım dedim...
Bardaktan büyük elektronik sigara mı olurmuş?