YANCI
Council
Ne güzellll????????hımmO
O da bişey mi, bana paket yapıp eve gönderdiler ????????????
Ne güzellll????????hımmO
O da bişey mi, bana paket yapıp eve gönderdiler ????????????
????????????????????????TeşekkürlerTabi ki hocam
Biz bizim gibi düşünenleri severiz![]()
Tövbe estağfurullah kaç yaşında adamın dediğine bakgöstermemmmmmmmmm ???? ???? ???? ????
???? ???? ???? ???? yağlı kapı buldun hadi iyisin????????????????????????Teşekkürler
sen ne anladın ki mavi/yeşil adam ????????????????????Tövbe estağfurullah kaç yaşında adamın dediğine bak
Sen utanacak yaşı geçtin abi göster birşey olmaz. Gül cemalini esirgeme yeni nesilden![]()
Bu yaşta naz yapılmaması gerektiğini abi, hadi beni göremezler, sen niye görünümüyonsen ne anladın ki mavi/yeşil adam ????????????????????
Biz teşekkür ederiz abicim. Muhabbet çok güzeldi. Her zamanki gibi yeni dostluklar arkadaşlıklar oluyor. Ne mutlu bize kendimizi sevdürdüysek saydırdıysak. Bende çok mutlu oldum. ????bugünkü buluşmaya gelen, bizlerle değerli vaktini paylaşan bütün arkadaşlarıma ve katılmamasına rağmen aklı yüreği bizimle birlikte olan tüm sihirli dostlarıma teşekkür ederim.
Bu yaşta naz yapılmaması gerektiğini abi, hadi beni göremezler, sen niye görünümüyon
Mavi yeşil nedü, gündüz kuşağı dizisi gibi![]()
Muhakkak görüşürüz abi, yakınız 2 adım yer ne olacak sankisevmiyom napayım. normal hayatımda bile zorda kalmadıkça çekilmiyorumyüzyüze görüşek daha samimi olalım, olmasmı
![]()
rize gibi işte üst mavi alt yeşil sen de öyle oldun işte![]()
![]()
nassolsa dayanamayıp geleceksin. öğlen yaparım bidakine. sırf seni getirtmek içinMuhakkak görüşürüz abi, yakınız 2 adım yer ne olacak sanki![]()
Gelirim abi ya, sen iste yeternassolsa dayanamayıp geleceksin. öğlen yaparım bidakine. sırf seni getirtmek için![]()
![]()
Rica ederim dostum. Güle güle kullan. Beğendiysen ne mutlu bana. @comandante Gomutanım iletişim için bekliyoruz. Anladın sen onu. ????????????Adı geçen narca rda @Pleasewait hocam tarafından denenmek ve dl ye alışmak adına tarafıma zimmetlenmiştir. Tekrardan çok teşekkür ederim kendisine ...
ben stres oldum be @Turk hocam ???? ???? ???? ???? maşallahYouTube da şu ruh hastası bebeye sardım, bütün sinirim gidiyor izlerken
Deli ya
Vaaay bana bile hiçbir şey vermedin be abi alacağın olsunRica ederim dostum. Güle güle kullan. Beğendiysen ne mutlu bana. @comandante Gomutanım iletişim için bekliyoruz. Anladın sen onu. ????????????
Yok be çok keyifliben stres oldum be @Turk hocam ???? ???? ???? maşallah
Ahh be bir yuz gorumlugu alırdık komutanım ????göstermemmmmmmmmm ???? ???? ???? ????