sotw
Council
Bak hala anarşik anarşik konuşuyorAnarşikleştiriyom işte [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bak hala anarşik anarşik konuşuyorAnarşikleştiriyom işte [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yinemi gol değilSiz modu masan kaldırırken pilin kendiliğinden fırlayıp sağa sola gitmesi ne demek bilir misiniz? Hala modun altına bakıyorum pil duruyor mu diye, ahh Mirage ah ne çileli modmuşsun![]()
sana sus didim dimiBiz hocamla konuştuk özelden şakayla karışık uyarayım demiş , Ben başta olmak üzere fazla uzatıp işin cılkını çıkardık ????
Tamam konuyu değiştirelim, uzadıkça olmuyor
@HMA gel de atışalım azıcık ya, buralar çay çorba muhabettine dönmüş. 2-3 sayfa önce 50kr muhabbeti dönüyordu![]()
[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]Bak hala anarşik anarşik konuşuyor [emoji38]
abi ciddi ciddi konuşmuşum orda niye gülüyon @comandante ????Bende elimden geldiğince kırmamaya çalışıyorum ama incittiysem birini kusura bakmayın abiler çekinmeden diyin özelden bu şekilde yaklaşım yapma diye
En sevmediğim şey o dayıcılıkYav sen onu bunu bırak hele benim tik işi ne oldu yetki aldın hala bize bi kıyak geçmedin dayıya vermişsin hemen tiki bizde yoook gelmiş bide atışalım diyoo peeeh bizde yüksek mevkilerde dayımız var diye hava atıyok ????
Üff hemde acayip oldu, huylanarak kaldırıyorum ula pil çıkacak diye, sonra kalıma geliyor pil kapağı değiştiğiyinemi gol değil![]()
![]()
ameriga seni sevmiiii ama öpiyiÜff hemde acayip oldu, huylanarak kaldırıyorum ula pil çıkacak diye, sonra kalıma geliyor pil kapağı değiştiği![]()
abooo millete noldu böyle yaaa. geçin len sıraya. godummu oturturum valaaArkadaşlar sizi tanıyalı kısa bir süre oldu ama sanki sizi yıllardır tanıyor gibiydim buradaki herkesi ayrım yapmaksızın sevdim kimseyide yüz yüze bile görmediğm halde hepiniz hakkınızı helal edin Allaha emanet olun hayırlı geceler son yancınız lvnt74.????????????
ameriga seni sevmiiii ama öpiyi![]()
![]()
![]()
![]()
amerigayı kim sevsin..abooo millete noldu böyle yaaa. geçin len sıraya. godummu oturturum valaa
komutan çok pis kızdı ???? ????
köprüden kendini atacak gibim yazmış. böyle iyi gecelermi oluramerigayı kim sevsin..
Ula adam yatmaya gidiyor belki![]()
abi bidaha gelmicekmiş gibi niye yazıyon kim çökcek bizim tepemizeArkadaşlar sizi tanıyalı kısa bir süre oldu ama sanki sizi yıllardır tanıyor gibiydim buradaki herkesi ayrım yapmaksızın sevdim kimseyide yüz yüze bile görmediğm halde hepiniz hakkınızı helal edin Allaha emanet olun hayırlı geceler son yancınız lvnt74.????????????
kalkmış bi taraflar. yarını düşün benceYemekhaneden Sotw: Buyur komutan ne diyon![]()