rap06
Council
Allah Allah peki rap06'nin bundan haberi var mı ????beni referans göstermişsin sordular dedim tanımıyorum???? bir daha atmam gerekecek ????
![]()
Allah Allah peki rap06'nin bundan haberi var mı ????beni referans göstermişsin sordular dedim tanımıyorum???? bir daha atmam gerekecek ????
![]()
şaka len şaka para bende ne gezerrr????Sen yoktu bana verdi sana verim diye ben unuttumm????????
çeşme suyu var klorlu kireçli ????şaka len şaka para bende ne gezerrr????
Vay atar yaptın bu iki oldu.Ben böyle şeyler e pek takılmam babacım ver sen suyu ????????çeşme suyu var klorlu kireçli ????
yaa bende geliyim pide ayran yerim helvada vardır diyorr sen düşün abi ????Haaa sen yinede öyle yapma şey de acil işimiz çıktı cenazemiz var yatsı namazından sonra döncez yaz ????
yaa bende geliyim pide ayran yerim helvada vardır diyorr sen düşün abi ????
yaa bende geliyim pide ayran yerim helvada vardır diyorr sen düşün abi ????
yavv orda bari sal abi kara listenemi girdik naptıko sonraki iş önce diriler????
param nerde sen ilk onu de ????Sen akşam için dediğim malzemeleri ayarladım mı?
Parada para ya Hayır kurumuna bağışladım oldumu????????????param nerde sen ilk onu de ????
ahahahha hangi fıkra bu ???? ????Parada para ya Hayır kurumuna bağışladım oldumu????????????
maske işi bozar beni çorap takcam baştan anlaşalım abiSen akşam için dediğim malzemeleri ayarladım mı?
Çorap yok geçen çorap taktın çorap örüyordun başımıza????maske işi bozar beni çorap takcam baştan anlaşalım abi????
[emoji23]maske işi bozar beni çorap takcam baştan anlaşalım abi [emoji23] [emoji23]
Bide havada leylek kaldı ????????????????o sonraki iş önce diriler????