sihirbaz
Council
Bende magirus var, sığdıramazmıyız ????sen yarın TIRla gel alacağın malzeme çok![]()
![]()
![]()
![]()
Bende magirus var, sığdıramazmıyız ????sen yarın TIRla gel alacağın malzeme çok![]()
![]()
![]()
![]()
banada düşermi bişeylersen yarın TIRla gel alacağın malzeme çok![]()
![]()
![]()
![]()
gel gel sende gel 440 bişicik değilbanada düşermi bişeyler![]()
ittir kaktır yaparız bi şekilBende magirus var, sığdıramazmıyız ????
banada düşermi bişeyler![]()
olmadı iban ver kargo çıkarayım.banada düşermi bişeyler![]()
???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? alayına gider ????????????????????????????
@lvnt74 burada şişeyi doldurur. kesin ???? ???? ???? ???? ???? ????
abi beynim yandı bilerekmi yapıyon adres ver değilmi oolmadı iban ver kargo çıkarayım.![]()
![]()
bende o kadar kargo yolluyom niye gitmiyodu diyordum ???? ???? ???? ???? ????abi beynim yandı bilerekmi yapıyon adres ver değilmi o![]()
usta dur bidakka yolumuzu buluyozişin gücü oynaşda bak şuna ya tükkan ne alemde tükkan
Ben hallettim o işi. Herkese verilecek, Bi sana yok@Turk kardeşimve
@serbest sanada
@url sanada
@Kınamayan Adam sanada
Mod. Olmuşsunuz sevindim hak ettiğinizi ve hakkıncalı bu sorumluluğu yürüteceğinize inanıyorum
Bu saatten sonra @Koba ve @Pineapple ın kafasını çok ağrıtmayız nede olsa siz varsınız direk sizin kafanızı ağrıtırız ????
Bu arada @comandante dünki canlı yayında bizim doğum günü şeysi hiç konuşulmadı son dakikalarda işi çıktığı için bende seslenemedim daha önemli konular vardı sonradan baktım konuşulacak konu varmı diye sordular kimseden ses çıkmadıdemekki aklına gelmedi kimsenin
Ayrıca bende şu mavi tikten istiyorum ne yapmam lazımturk kardeşim sen o işe bir el atıver
Dimi @yobb bacanağım biz de tik li olalım ????????????????
unuttum ben onu dinlerken be yaaa. yaşlılık. b12 az geliyo artık dimekki@Turk kardeşimve
@serbest sanada
@url sanada
@Kınamayan Adam sanada
HAYIRLI OLSUN ????????????????????????????????????
Mod. Olmuşsunuz sevindim hak ettiğinizi ve hakkıncalı bu sorumluluğu yürüteceğinize inanıyorum
Bu saatten sonra @Koba ve @Pineapple ın kafasını çok ağrıtmayız nede olsa siz varsınız direk sizin kafanızı ağrıtırız ????
Bu arada @comandante dünki canlı yayında bizim doğum günü şeysi hiç konuşulmadı son dakikalarda işi çıktığı için bende seslenemedim daha önemli konular vardı sonradan baktım konuşulacak konu varmı diye sordular kimseden ses çıkmadıdemekki aklına gelmedi kimsenin
Ayrıca bende şu mavi tikten istiyorum ne yapmam lazımturk kardeşim sen o işe bir el atıver
Dimi @yobb bacanağım biz de tik li olalım ????????????????
adamı kesin çöğdürecen
Ben hallettim o işi. Herkese verilecek, Bi sana yok![]()
yarın benide dıkılıycanmı ustamBen hallettim o işi. Herkese verilecek, Bi sana yok![]()
Ahah, o alışkanlık oldu ya, Bi kere basıyorum sadeceHayırldır mod. Oldun beğenileremi kaldık sadece kasma kendini beee sevdim falan bas arada ????????????
Tanışıyor muyuz?yarın benide dıkılıycanmı ustam![]()