Goygoy Sihirli Goygoycular-2019

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Turk kardeşim :) ve
@serbest sanada :)
@url sanada :)
@Kınamayan Adam sanada :)

HAYIRLI OLSUN ????????????????????????????????????

Mod. Olmuşsunuz sevindim hak ettiğinizi ve hakkıncalı bu sorumluluğu yürüteceğinize inanıyorum :)

Bu saatten sonra @Koba ve @Pineapple ın kafasını çok ağrıtmayız nede olsa siz varsınız direk sizin kafanızı ağrıtırız ????

Bu arada @comandante dünki canlı yayında bizim doğum günü şeysi hiç konuşulmadı son dakikalarda işi çıktığı için bende seslenemedim daha önemli konular vardı sonradan baktım konuşulacak konu varmı diye sordular kimseden ses çıkmadı :( demekki aklına gelmedi kimsenin ;)

Ayrıca bende şu mavi tikten istiyorum ne yapmam lazım :) turk kardeşim sen o işe bir el atıver :)

Dimi @yobb bacanağım biz de tik li olalım ????????????????

Mod. Olmuşsunuz sevindim hak ettiğinizi ve hakkıncalı bu sorumluluğu yürüteceğinize inanıyorum :)

Bu saatten sonra @Koba ve @Pineapple ın kafasını çok ağrıtmayız nede olsa siz varsınız direk sizin kafanızı ağrıtırız ????

Bu arada @comandante dünki canlı yayında bizim doğum günü şeysi hiç konuşulmadı son dakikalarda işi çıktığı için bende seslenemedim daha önemli konular vardı sonradan baktım konuşulacak konu varmı diye sordular kimseden ses çıkmadı :( demekki aklına gelmedi kimsenin ;)

Ayrıca bende şu mavi tikten istiyorum ne yapmam lazım :) turk kardeşim sen o işe bir el atıver :)

Ben hallettim o işi. Herkese verilecek, Bi sana yok :)

HAYIRLI OLSUN ????????????????????????????????????

unuttum ben onu dinlerken be yaaa. yaşlılık. b12 az geliyo artık dimekki :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri