comandante
Council
yok yok ben planları yazdım çizdim verdim memete. o halledip ün alsın kahraman olsun istedim. ben kle ileydim o sıralaryok istanbul fethinde falan varmıydın bulundumu anlamıda dedim abi ???? ????

yok yok ben planları yazdım çizdim verdim memete. o halledip ün alsın kahraman olsun istedim. ben kle ileydim o sıralaryok istanbul fethinde falan varmıydın bulundumu anlamıda dedim abi ???? ????
Beyikdüzü taaaaa istanbulun öbür ucu... bir ay filan erzincandayım da bura daha yakın ucakla 1 bucuk saat ... beylikdüzü 2 bucuk saat [emoji23][emoji23][emoji23]ooo bi sürü ama beylikdüzündeyarın yine var istersen gel
![]()
Gemileri yüzdürme fikri kimden çıktı sanıyosun ????????yok istanbul fethinde falan varmıydın bulundumu anlamıda dedim abi ???? ????
adam fena yanık söylemiş hatta james bu şarkıyı dinledikten sonra unforgiven 9 zu yapmaya karar vermiş
onu kle ile bişiler yaparken bulmuştum ???? ???? ???? ????Gemileri yüzdürme fikri kimden çıktı sanıyosun ????????
abi zaten gemiler yüzmezmi ????Gemileri yüzdürme fikri kimden çıktı sanıyosun ????????
Aklının başka yerde olduğu belli ????????onu kle ile bişiler yaparken bulmuştum ???? ???? ???? ????
hoşgeldin eyimisin sağlammısın yoh dimi bişiyin. çok yoruldun yine. altına falan kaçmadı dimi.Selamlar SbTv Ailesi gününüz aydın olsun hayırlı cumalar.
Komutan bile farketmedi bu sefer, ????????????abi zaten gemiler yüzmezmi ????????
yok abi biz eğitimliyiz bazıları(lvnt74) gibi çaylak mıyız ????hoşgeldin eyimisin sağlammısın yoh dimi bişiyin. çok yoruldun yine. altına falan kaçmadı dimi.![]()
![]()
![]()
Jetonun köşelerini kemirdim ondan ????Komutan bile farketmedi bu sefer, ????????????
????????????
Gemileri ilk yüzdürme fikri mi acabaa[emoji23] belkide farklı bi amaç için tasarladılarda @sihirbaz hocamız lan ben bunu yüzdürüm mü dedi acep[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]abi zaten gemiler yüzmezmi [emoji2357][emoji23]
farketmmezliğe geldim @Escobar utanmasın diye. sende hemencecik vur çocuğun yüzüne rencide et yaniKomutan bile farketmedi bu sefer, ????????????
????????????
ahahah ???? tutamayanlar düşünsün ????????
Hocam bizim forum üyeleri MÖ zaten ????????Gemileri ilk yüzdürme fikri mi acabaa[emoji23] belkide farklı bi amaç için tasarladılarda @sihirbaz hocamız *** ben bunu yüzdürüm mü dedi acep[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi