comandante
Council
çaymı ısmarlıycan. tmm geliyom hemenKomutanın üstüne bu kadar gitmeyin ama komutan şişit komutan benim masaya yanıma gel bişey konuşcam senle

çaymı ısmarlıycan. tmm geliyom hemenKomutanın üstüne bu kadar gitmeyin ama komutan şişit komutan benim masaya yanıma gel bişey konuşcam senle
Yok be komutan adamları umutlandırma????Diyeceğim o ki Beyler ayıp ama özel konuşuyoz????????
yimezler. gelmiyimAnlatacaklarım çok önemli kimsenin duymaması lazım .Sen bize çay söyle ben hemen geliyorum komutan????????????
kulağının arkasına bile apartman dikilmiş adamamı diyon bunu ???? ???? ???? ????Ben ısmalıyom gel benim masaya yanıma gel senle önemli bi şey konoşucam????????
Yengeegeçmiş zaman işte. ne anılar var oooo.
misela birgün kle ile oturuyoz. kleopatraya ben kle derdim. yav comandante gitme beni antonyusa bırakma didi. ben işim var kle dünyanın bana ihytiyacı var dimiştim. çok salakmışım o zamanda ???? ???? ???? ???? ????
hey gidi günler heyyyyyyyyy
????????????????????????Yengee
çok mu hoşuna gşitti fırça yiyecek olmam????????????????????????
Abi bi tedirginlik kokusu geldi buraya ondan ????????çok mu hoşuna gşitti fırça yiyecek olmam![]()
![]()
![]()
korkmayan kafirdir derlerAbi bi tedirginlik kokusu geldi buraya ondan ????????
Tedirginliktir diye umudum var ama ????Abi bi tedirginlik kokusu geldi buraya ondan ????????