Escobar
Council
Ya bukadar tercuman olunmaz duygularıma evet @comandante sırf ondan yani ????@comandante gomutanım senin için fesat
Halbuki @Escobar göbekli tepe, inceğiz mağarası , antik dönem sarkıtlarını falan inceliyor ????
Ya bukadar tercuman olunmaz duygularıma evet @comandante sırf ondan yani ????@comandante gomutanım senin için fesat
Halbuki @Escobar göbekli tepe, inceğiz mağarası , antik dönem sarkıtlarını falan inceliyor ????
Amele yanığımı bronzlaştırdıgıma göre tatili bu sene sonlandirabilirim ????????
Maşallah
ustam şu an "gir çık" deme ortam pek bi değişik. mazallahSelamlar millet, yoğunuz fazla kalamıyorum anca gir çık
Amele yanığımı bronzlaştırdıgıma göre tatili bu sene sonlandirabilirim ????????
havuz sislenmiş
yav ben orayı kapandı biliyomustam şu an "gir çık" deme ortam pek bi değişik. mazallah![]()
![]()
![]()
![]()
Sarkıt değildir onlar, muhtemelen dik olanları inceliyodur ????????????@comandante gomutanım senin için fesat
Gece yazın siz onu arada çaktırmadan uyurum ben ????Amele yanıklarım devam etsin istersen kolay
Gomutanım yazalım arkadaşa öğlen 1-5 nöbetlerini ????
Abi konu ne ara buralara geldi ????Sarkıt değildir onlar, muhtemelen dik olanları inceliyodur ????????????
Birazdan hepimiz banlanıcaz sanırım ????????????
Senden ötürü beyaaAbi konu ne ara buralara geldi ????
bilader biz sündürme konusunda uzmanız.Bak ben bi gir çık dedim taaa LEBLEBİCİ HASAN EFENDİ SOKAĞA gittikAbi konu ne ara buralara geldi ????