yobb
Council
@Escobar nöbet yerine geldim yohtun.seni kontrol edicem derken ben geç kalktım içtimayı kaçırttın bana
![]()
ohooooo abi sen böyle yaparsan bu adamların geç gelmesi normal

@Escobar nöbet yerine geldim yohtun.seni kontrol edicem derken ben geç kalktım içtimayı kaçırttın bana
![]()
sen sus sus. gece eve dönetken uğradım kavağın altında yohtun. sen nireye tüydün esas onu de bakem. 3-5 e @Escobar a yarenlikmi etmek istiyon yoksamohooooo abi sen böyle yaparsan bu adamların geç gelmesi normal![]()
Eyvah eyvah, kumandan sabah sabah herkesi payladı, ufaktan arazi olmak en iyisi ????????
Çarşı var gezersen ????????çay var içersen börek var yersen yol var gidersen![]()
Komutanım bende beni unutma içtima kaçırmamişini düzgün yapana bi laf demeyiz.
bak sen erkencikten almış böreğini gelmişsin.
aferin aferinn severim işini zamanında yapanı.
bu hafta çarşın iki gün oldu. mükafatımızıda verelim![]()
![]()
![]()
![]()
seni erken terhis etsem diye bölükten bayağı bi müracat oldu bana. haberin olsunKomutanım bende beni unutma içtima kaçırmam
Komutanım ama aa????????????seni erken terhis etsem diye bölükten bayağı bi müracat oldu bana. haberin olsun![]()
![]()
![]()
![]()
o bu değilde işyerinde olup goygoya takılana çok acıyorum ben.
zamansız kahkaha atmalar, elinden klavyenin düşmemesi, okumaya çalışmaktan gözlerin kıpkırmızı olması
çok zor çokkkk
işten atılmasalar bari![]()
![]()
![]()
![]()
dime öle dime. gözler fırıl fırıl heryere yetişiyoz biz. yeterki biri imdattt desinyalnız esigara hariç her şeyi konuşuyoruz he![]()
O diilde goygoyu direksiyonda yapan var ????????????o bu değilde işyerinde olup goygoya takılana çok acıyorum ben.
zamansız kahkaha atmalar, elinden klavyenin düşmemesi, okumaya çalışmaktan gözlerin kıpkırmızı olması
çok zor çokkkk
işten atılmasalar bari![]()
![]()
![]()
![]()