aynen her konuyu elimden geldiğince takip edip okuyup bilgimi arttrımaya çalışıyom. ama bazen cevap yazasım geliyo. bilgi yok o konuda ama cevap yazmakta şart. gol oluyo. bende korkup kaçtım kendi köyümeBuhar volümü ve setuplamak mevzusu sanırım
Bir ara alında şu vape olarak adlandırılan konu ögelerini türkçeleştirsek fena olmaz. Belki ilerde TDK bizden faydalanır.
@Turk o işle ilgili bişeyler karaladı zaten ama geliştirmek bizim de katkımızlaTurkce, türkçe vape sözlük istiyoruz...
Burada var iyi kötü ve eklemeye muhtaç birşeyler hocam.Turkce, türkçe vape sözlük istiyoruz...
Turkce, türkçe vape sözlük istiyoruz...
Kesinlikle katılıyorum , her insan ingilizce bilmek zorunda değil.Eğitim seviyesinin de çeşitli sebeplerden dolayı düşük olduğu bir ülkedeyiz. Zaten e sigara üzerinde bu kadar karapropagan da varken bir de merak edip araştıran insanlar okuduğunu anlayamayınca sorun büyüyor.Çevrem de meraklı bazı insanlar bana soru sordukları zaman anlayabilecekleri tarzda cevap vermekte zorlanıyorum. Hazır coil yerine içine konan zımbırti demem gibi..
????????
@Pineapple bu konuda bir sözlük hazırladı. Bunu geliştirmek bizim elimizde.Bu konuyu @Turk gibi birkaç arkadaşımız bütün platformlarda anket şeklinde çözebilirler diye düşünüyorum
Evett çay isteyen varsa 3 sefer Pablo Emilio Escobar Gaviria desin![]()
Kopyalama kural olarak engellendi sanırım. Teknik manada uygulamada hala kopyalama yapılabiliyorBu arada forumda yazı kopyalama engellenmiş. Çok iyi fikir, tebrik ederim yönetimi.
Şişşşttt PEEG herkese benden çay @yobb dan al markalarınıda ???? ???? ????Evett çay isteyen varsa 3 sefer Pablo Emilio Escobar Gaviria desin![]()