Kadir60
Council
VealeykümselamSelamın aleyküm. Dostlar Hayırlı günleriniz olsun.
VealeykümselamSelamın aleyküm. Dostlar Hayırlı günleriniz olsun.
1- Ben güneş saati kullanmıyorum , haleti ruhiye endeksli saatim var@y€a geçen kafama bişeyler takıldı
1. güneş hiç doğmuyor ya bazı günler yağmurlu ve kasvetli bir hava oluyor o zamanlarda uyku düzenini nasıl ayarlıyorsun
2. bu serengeti merengeti diyon ya serengeti yazıyorum telefona spagetti olarak düzeltiyor aralarında bi bağ var mı yani bi spagetti usulü yada markası mı
3. 1969 da aya çıkıldı deniyor yıl olmuş 2020 hala bu aya gidiş gelişin bi numarası yok sana da garip gelmiyor mu
27 ga aralıklı 2 mm 6 tam tur cb prime. Bununla halen devam ediyorum. resimde de bellidir.Madem Fakir-Troy grubu yok sbtv de
Kullanan vardır diye soru sorayım
Troy M de En iyi Performansı;
Kaç ga tel - kaç mm - kaç tur - hangi pamuk da
Aldınız.??? Teşekkürler
Güünaaydıınnnnnnnnnnn
Buyur brom, bu senin için ????sana da günaydın brom çatlat bi başucu şarkısı da günümüz güzelleşsin
Hatırlatma olsun, çay @yobb da içilir ????????bilmiyorum ki erdal mıydı neydi biri yapıcaktı çayları dün en son @comandante öyle atıyodu arkamdan daha çay may yok bekliyoz
Hatırlatma olsun, çay @yobb da içilir ????????
Ortim ve kankam kahvaltı yapıyolar hemde çalgılı bizi davet etmek yok bak bak .Kabus olurum ıızdırap olurum.????
Kadir abi nerelerde bişeyler ısmarlıyodu .????Börek ve çaydan sonra kadir abinin ısmarladıklarınıda boğarım.Gerçi diyetteyim ama metobilzmam hızlı????
Ben ayaküstü gömerim yobbcum.kimde gömcen onları benim tükkan kapalı baştan söyliyim de ha çay dersen veririm bi bardak