yobb
Council
şakir dahil herbikese didik ya. türkçenmi yetersiz. gel ali mektebine göndereyim seni
ya ihtiyar ben senin isimleri artık hatırladığına inanmıyorum tabi tevellüt sende eski normaldir ???? ????
şakir dahil herbikese didik ya. türkçenmi yetersiz. gel ali mektebine göndereyim seni
hatanı hatayla kapatma evladım. uslu dur kaşınma ???? ???? ????ya ihtiyar ben senin isimleri artık hatırladığına inanmıyorum tabi tevellüt sende eski normaldir ???? ????
hatanı hatayla kapatma evladım. uslu dur kaşınma ???? ???? ????
sen çayları ver hele bi. millet aç aç. tükkanın içine ettin kaç haftadır zaten.yok abi ben baştan beri bunadın mı bunamadın mı bunun peşindeyim
yani ekmeğimin peşindeyim abi şimdi ben çayları vericem para dicem sonra sen ne çayı dicen abi gözünü seviyim uğraştırma beni ???? ???? ????
sen çayları ver hele bi. millet aç aç. tükkanın içine ettin kaç haftadır zaten.
sana iş veriyoz beğenmiyon. erdal bakkalamı gidek onumu isdiyon ????????
Herkese derken, tüm terminale alıyorum o zaman, allahtan kış terminal kapalı, elli altmış kişi neyim varız sadece...herkese @comandante den çay şahitsiniz sonra unutur falan neme lazım ???? ???? ????
@sotw @Basagar @Votka @KeaSH07 @sihirbaz @MoNoT10 atladığım varsa burda olan haber etsin
Ekli dosyayı görüntüle 23801
Herkese derken, tüm terminale alıyorum o zaman, allahtan kış terminal kapalı, elli altmış kişi neyim varız sadece...
çok alıngan gördüm seni
tamam tamam veriyoz çayları paran var mı en son pazarda don lastiği satıyordun her renk majür alcam diye
Albayım sen üç milyar yedi yüz elli milyon. sen, milyar, sen para çekmişsin. sen bu parayı sen ne yaptın...üsütümde fazla nakit yok. bu kadar almışım evden çıkarkene. yetermi sence @yobb efendi
Ekli dosyayı görüntüle 23802
üsütümde fazla nakit yok. bu kadar almışım evden çıkarkene. yetermi sence @yobb efendi
Ekli dosyayı görüntüle 23802
avucunu yala ben erdaldayım artıkınabi saydım sadece 2 deste eksik kalıyor onu da sonra verirsin
Albayım sen üç milyar yedi yüz elli milyon. sen, milyar, sen para çekmişsin. sen bu parayı sen ne yaptın...
dedi donsuz gezen @yobbpazarda don lastiği satıyor haftada 3 pazara çıkıyor dedim ya be yaaaa