691.000 yeiro ları olsa diğerleri kendiliğinden gelir zatigünaydın ahali
haftanın bu tam ortasında önce sağlık mutluluk huzur ve neşe sonrasında 691 bin eurooo ile @y€a rahatlığı sizinle olsun ????????????
cider tarzı ne kuruyorsunuz hocam? umarım düşündüğünüz gibi olmaz bu arada..indirimde olan bir kitten çıkan iyi bir mayayıydı
belki umarım sadece o indirimli kitte sorun vardır
umarım maya sonra yaptıgım 2 nesil birada sağlıklı çalışmıştır
48 şişe boşa gitti
eğer korkutum olursa
1 önceki kitte 40 şişe
taze mayşede 44 şişe desek
acayip zararım , zaman ve emek kayıbım olcak
elimde hazır içilebilecek stoktada yanlarına kurdugum cider tarzı meyveleri şeyler kalacak
normal biram kalmayacak bir süre
Durumu çok doğru anlatmışsın üstad.691.000 yeiro ları olsa diğerleri kendiliğinden gelir zati
Ama o uiyro için diğerlerinden feragat ediyorlar
Sonra o eiyro ile tekrar o kaybettiklerini geri almaya çalışıyorlar
böyle kaotik bir döngü
Kıhh kıhh kıhaha
inş , elma hocamcider tarzı ne kuruyorsunuz hocam? umarım düşündüğünüz gibi olmaz bu arada..
bunlar bira kiti değil mi hocam? bi link alabilir miyim?inş , elma hocam
bi vişne deneyeceğim
vişne deneyen oldu mu ?
link a101 bim gibi yerlerden iyisinden %100 yazan meyve sularından almakbunlar bira kiti değil mi hocam? bi link alabilir miyim?
Dış Bağlantı ben de böyle bi vişneli bira gibi düşünmüştümlink a101 bim gibi yerlerden iyisinden %100 yazan meyve sularından almak
içine şeker ekleyip aynı bira kurar gibi bira mayası atıp kurmak
biranın yerini tutmaz ama ben çok sevmiyorum arada içiyorum
bu ayrı bu Bekçika stili kitDış Bağlantı ben de böyle bi vişneli bira gibi düşünmüştüm
yorumlar muhteşem ama zaman konusu düşündürüyor kışın pek tüketeceğimi sanmıyorum ama yaz için denenebilirbu ayrı bu Bekçika stili kit
bu baya güzel ama pahalıya geliyor
geç olgunlaşıyor
benim dediğim gazlı meyve suyu gibi oluyor içinde biraz alkol oluyor
bira desen değil , şarap desen pek değil , meyveli ucuz gazlı şarapları biraz andırıyo
gövdeli kışında gideryorumlar muhteşem ama zaman konusu düşündürüyor kışın pek tüketeceğimi sanmıyorum ama yaz için denenebilir
bizi bunlar bozar hocamgövdeli kışında gider
şimdi kursan mart ve nisanda mis gibi içersin
yanlız 12 litre bu kit
o yüzden baya pahalı
şişe başına maliyeti hesaplayınca en pahalı kit bu