Goygoy Sihirli Goygoycular-2019

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
günaydın ahali

önce sağlık mutluluk huzur ve neşe sonrasında 1 milyon dolar haaa bide @y€a rahatlığı sizinle olsun ???? ???? ????
Siz de rahatlayabilirsiniz
Metasal mutluluğun peşinde koşmaktansa, yalandan oluşturulmuş sosyal komleksler ile şişirilmiş ego savaşlarına dahil olmazsanız
Elinizdekilerin kafiyetine idrak ettiğinizde
Tabi bunun karşılığında asosyallik yan etkisi olabiliyor çevrenizdeki herkes bu sisteme dahil olmuşken sistemi ted ettiğinizde bir nebze yalnızlık çekersiniz
Ama benim şahsi fikrimdir içi boş iken bu boşluğunu mal mülk ile doldurmaya çalışanlardan ziyade, benliği karakter ve fikri nin değeri olan kişiler ile dialog kurmak

Aslında pek insan sevmediğim ve seçtiğim doğrudur

Kıhh kıhh kıahaha

Siz de rahatlayabilirsiniz
Metasal mutluluğun peşinde koşmaktansa, yalandan oluşturulmuş sosyal komleksler ile şişirilmiş ego savaşlarına dahil olmazsanız
Elinizdekilerin kafiyetine idrak ettiğinizde
Tabi bunun karşılığında asosyallik yan etkisi olabiliyor çevrenizdeki herkes bu sisteme dahil olmuşken sistemi ted ettiğinizde bir nebze yalnızlık çekersiniz
Ama benim şahsi fikrimdir içi boş iken bu boşluğunu mal mülk ile doldurmaya çalışanlardan ziyade, benliği karakter ve fikri nin değeri olan kişiler ile dialog kurmak

Aslında pek insan sevmediğim ve seçtiğim doğrudur

Kıhh kıhh kıahaha

sen onu bunu boşver de
akşamları ilki kadeh rakı içerken ilk yudumu almadan önce kadehi tokuşturduğun birileri varsa yanında sorun yok
bir süre aramadığında ne oldu hasta mısın diye arayan dostların sevdiklerin varsa sorun yok
liste tabi ki uzaya bilir ammmmmaaaaaaa bunlar yoksaaaaa
o zaman boş felsefelere girmenin into the wild havasında takılmanın da bi anlamı yok
denge en büyük erdemdir insanoğlu için herşeyin herkesin her anlamda denge iç mutluluğu ve huzuru bulma yoludur
neyse bu iş uzar

gel de bir kuru pilav çakalım zabah zaaabahhhh

-karpuz kavun kaju ( @lvnt74 den alıntıdır yani bildiğiniz ondan çaldım ???? ???? ???? )

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri