nasılda biliyom malımı ????????????????????????@lvnt74 hoş geldin tekraral istediğinden başla ben bunların yarısını @sotw a yarısını @comandante ye yazardım ama beni biliyorsun önce hepsini @sotw a sonrada hepsini @comandante ye ayrı ayrı yazıcam ???? ????
Ekli dosyayı görüntüle 16276 Ekli dosyayı görüntüle 16277 Ekli dosyayı görüntüle 16278 Ekli dosyayı görüntüle 16279 Ekli dosyayı görüntüle 16280
????parasını verinde güzel abicim istersen masa sandalye bile veririm sorun yok![]()
şimdi dikkatimi çekti. alkollü ruhsatın varmı senin@lvnt74 hoş geldin tekraral istediğinden başla ben bunların yarısını @sotw a yarısını @comandante ye yazardım ama beni biliyorsun önce hepsini @sotw a sonrada hepsini @comandante ye ayrı ayrı yazıcam ???? ????
Ekli dosyayı görüntüle 16276 Ekli dosyayı görüntüle 16277 Ekli dosyayı görüntüle 16278 Ekli dosyayı görüntüle 16279 Ekli dosyayı görüntüle 16280
şimdi dikkatimi çekti. alkollü ruhsatın varmı senin
şişşşttt hopp zabıtaaaaaaaa gel gellllll
yedikmiabi soda o aklın nelere çalışıyor seninde var ya
sıkma limon üstü soda![]()
yedikmiHAYIRRRRRRRR
![]()
![]()
Bak gördün mü nerelere çektiler lafı. ????????Hedef büyük olunca farkedememişim demek ????????????
Eyvallah hocam içmiş kadar oldumişte aradığım insan nerelerdeydin sen bu zamana kadar![]()
![]()
![]()
@KeaSH07 @Kadir60 @magurler @sotw @comandante @sihirbaz @azash şu an için bu kadar hepsine kayfe veriyorum
Ekli dosyayı görüntüle 16263