comandante
Council
bu yaşıma kadar dayamadım sırtımı ama bana sırtını yaslayan çok oldu be yiğenimvalla bu devirde kimseye dayamıycaksın sırtını abi ????????????

bu yaşıma kadar dayamadım sırtımı ama bana sırtını yaslayan çok oldu be yiğenimvalla bu devirde kimseye dayamıycaksın sırtını abi ????????????
@comandante gomutan a daya sırtını baba adamdır ???? ????valla bu devirde kimseye dayamıycaksın sırtını abi ????????????
bu yaşıma kadar dayamadım sırtımı ama bana sırtını yaslayan çok oldu be yiğenim![]()
denemesi bedavavalla abi sana sırtını dayayanın kafası rahat zaten yaş itibari ile yılda bir iki anca yıkılırsın oda normal ????????????????
sen he de ben gelirim mirak etme ???? ???? ????abi valla bu ara zor sizin ora biliyon en son otobüş durağında inip 1:15 dk yürüme mesafesinde gelen var mı hakkatten sana misafir falan ????????????
sen he de ben gelirim mirak etme ???? ???? ????
bana niye sordun bunu peki ???? ???? ????
bana niye sordun bunu peki ???? ???? ????
hayır inanıyorsan kendine var mı geliyorum diyip de gittiğin biri onu diyorum gören var mı bunu kim bilir diyorum ???? ????
sor o zaman![]()
@sotw @sihirbaz @lvnt74 @Saldıray Abi yiterlimi yiğenim ???? ???? ???? ????isim ver isim kime sorayım ihtiyar onu diyom![]()