Öyle deme deme düzgün adamdır ninca öyle şeyler yapmaz ben kefilim ona????????Hem ne öyle sabah sabah ölüm falan kötü düşün me????????nincaaa zor ya adama en son merhaba dediğimde 3 saat sonra bana mı dedin diye yazdı
şimdi desem borcun 18 lira 18 gün sonra anca anlar geri dönüş yapar
şu an bu çay ve tost ölü yatırım gibi geldi başka zaman diyelim mi levent kardeşim ???? ???? ????
AMİN EN cok ihtiyacım olan????günaydın ey ahali
her zamanki gibi önce sağlık mutluluk huzur ve neşe sonrasın 1348 TL sizinle olsun ????????
Öyle deme deme düzgün adamdır ninca öyle şeyler yapmaz ben kefilim ona????????Hem ne öyle sabah sabah ölüm falan kötü düşün me????????
Ninca lar benden demez ima eder ????????yok ben prensip olarak düşünmüyorum zaten
sen kefilsen o ayrı bana tamam benden desin hemen kardeşim yapıyım![]()
Ninca lar benden demez ima eder ????????
Ooo pinti hangi pinti ooo ninca pinti ???????? cimri o cimri sana bir şey mi ısmarlar beyaa ????
Yapmayın abiler lutfen çok yanlış tanımışız ninca beyi????Ooo pinti hangi pinti ooo ninca pinti ???????? cimri o cimri sana bir şey mi ısmarlar beyaa ????
O beylik nerede satılıyor ????Yapmayın abiler lutfen çok yanlış tanımışız ninca beyi????
Bende var ikinci el ama klon öm gönderiyorum ????????O beylik nerede satılıyor ????
O zaman beylik için ö.m. ???? ????Bende var ikinci el ama klon öm gönderiyorum ????????