comandante
Council
seni sevmiyo bu adam herhalde kardeşim ????????????????Sen şimdi niye polimik yaratıyorsun adam vır diyor versene aaa????????????
seni sevmiyo bu adam herhalde kardeşim ????????????????Sen şimdi niye polimik yaratıyorsun adam vır diyor versene aaa????????????
Sen şimdi niye polimik yaratıyorsun adam vır diyor versene aaa????????????
seni sevmiyo bu adam herhalde kardeşim ????????????????
Bi sevemedi zaten sonunda bi daha tükkani uğramicam küscem o olcak????????????seni sevmiyo bu adam herhalde kardeşim ????????????????
Hepsinden ortaya karışık????????????peki bana koymaz ne vereyim ne yrsin ne içersin kardeşim ???? ????
nedense pek inandırıcı gelmedi bana ???? ???? ????ben herkesi seviyorum humanistim ben yeterki paramı verin gerisi teferruat benim için![]()
![]()
Hepsinden ortaya karışık????????????
Banada ordan karışık bişeyler ayarla ozaman, @lvnt74 yedi diyip @comandante ye yazıver, adam yaşlı zaten anlamaz ne olduğunu ????????????????peki bana koymaz ne vereyim ne yrsin ne içersin kardeşim ???? ????
cevabımı anladın senBanada ordan karışık bişeyler ayarla ozaman, @lvnt74 yedi diyip @comandante ye yazıver, adam yaşlı zaten anlamaz ne olduğunu ????????????????
[QUOTE="comandante, post: 58616, member: 876"
nedense pek inandırıcı gelmedi bana ???? ???? ????
Bak ya kardeş neyse sinirlenmicem açım çünkü herzamankinden ver????????????yengeç restaurant mı sandım ortaya karışık ne yaw
çay tost ayran bizdeki menüüüü ???? ????
nassolsa gelicen yamacıma@yobb bak tercümesini yapayım, diyo ki lafı olmaz kardeşim sen istediğini ye, yobb benim hesaba yaslar, pazdon yazar????????????????
Sen kıskanan lar çatlasın ????????
çatla @yobb odopulodposuaydyyfyf ???? ???? ????Sen kıskanan lar çatlasın ????????