Türk
Council
Bilahare onunla Türkçe/Türkçeleşmiş kelimeler üzerine münazara yapacağız.benden önce ban dıran bu akıdeş ne olcek ???? ???? ???? ???? ????
Bilahare onunla Türkçe/Türkçeleşmiş kelimeler üzerine münazara yapacağız.benden önce ban dıran bu akıdeş ne olcek ???? ???? ???? ???? ????
benden önce ban dıran bu akıdeş ne olcek ???? ???? ???? ???? ????
ossunnn bize goygoy çıktıAlıntıyı yanlış yerden yapmışım
????????????
aslında uyandım duruma da ver dedim goygoyu ????Alıntıyı yanlış yerden yapmışım
????????????
Nispet yapıyoz da yedekte ato kalmadı o nasıl olacak ????Yalnız tek sayfa forumda 25 online (çevirimiçi) üye, bilmemkaçbin kişilik gruplara nispet olsun (kibarca)
Abi bana tam olarak ""imla kurallarının" önemini çağrıştırıyorelaleme verir talkımı kendi yutar salkımı
bu atasözümüz hangi üyemizi çağrıştırıyor size
bilin bakem ????????
Hocam yanlış anlaşılmasın, saf Türkçe konuşmamız mümkün değil tabi ama en azından Türkçe veya Türkçeleşmiş hali ve karşılığı varken ecnebi dili anmayalım.@Turk 'uyandım duruma ' sözünde bir sıkıntı var mı hocam
şu ufak tefek gelişim sancıları bi bitsin muhteşem bir forum çıkacak ortaya. kalite muazzam olacak. öngörüm bu.Yalnız tek sayfa forumda 25 online (çevirimiçi) üye, bilmemkaçbin kişilik gruplara nispet olsun (kibarca)
Oralara girme hocam, ben konuşunca hiç kibarca olmuyor.Yalnız tek sayfa forumda 25 online (çevirimiçi) üye, bilmemkaçbin kişilik gruplara nispet olsun (kibarca)
işin esprisi bi yana aynen devam kardeşim. bakma bizim takılmalarımıza. sayende herkes daha dikkatli ve güzel, anlaşılır yazmaya başladıAbi bana tam olarak ""imla kurallarının" önemini çağrıştırıyor
Hocam yanlış anlaşılmasın, saf Türkçe konuşmamız mümkün değil tabi ama en azından Türkçe veya Türkçeleşmiş hali ve karşılığı varken ecnebi dili anmayalım.
Hani Kullanıcı adı'na nick demek, Ahmet'e Bob demeye benziyor. Halbuki ikisi de aynı kişiye hitap ediyor ve netice de isim
Abi bana tam olarak ""imla kurallarının" önemini çağrıştırıyor
Hocam yanlış anlaşılmasın, saf Türkçe konuşmamız mümkün değil tabi ama en azından Türkçe veya Türkçeleşmiş hali ve karşılığı varken ecnebi dili anmayalım.
Hani Kullanıcı adı'na nick demek, Ahmet'e Bob demeye benziyor. Halbuki ikisi de aynı kişiye hitap ediyor ve netice de isim
Abi naçizane ben kapımın önünü süpürüyorum, benim nazarımda yukarıda bahsettiğim şartlarda yabancı kelimeler birer süprüntü.