Goygoy Sihirli Goygoycular-2019

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
elaleme verir talkımı kendi yutar salkımı
bu atasözümüz hangi üyemizi çağrıştırıyor size
bilin bakem ????????
Abi bana tam olarak ""imla kurallarının" önemini çağrıştırıyor :)
@Turk 'uyandım duruma ' sözünde bir sıkıntı var mı hocam :)
Hocam yanlış anlaşılmasın, saf Türkçe konuşmamız mümkün değil tabi ama en azından Türkçe veya Türkçeleşmiş hali ve karşılığı varken ecnebi dili anmayalım.

Hani Kullanıcı adı'na nick demek, Ahmet'e Bob demeye benziyor. Halbuki ikisi de aynı kişiye hitap ediyor ve netice de isim :)

Hocam yanlış anlaşılmasın, saf Türkçe konuşmamız mümkün değil tabi ama en azından Türkçe veya Türkçeleşmiş hali ve karşılığı varken ecnebi dili anmayalım.

Hani Kullanıcı adı'na nick demek, Ahmet'e Bob demeye benziyor. Halbuki ikisi de aynı kişiye hitap ediyor ve netice de isim :)
işin esprisi bi yana aynen devam kardeşim. bakma bizim takılmalarımıza. sayende herkes daha dikkatli ve güzel, anlaşılır yazmaya başladı ;)

(((Hocam yanlış anlaşılmasın, saf Türkçe konuşmamız mümkün değil tabi ama en azından Türkçe veya Türkçeleşmiş hali ve karşılığı varken ecnebi dili anmayalım.

Hani Kullanıcı adı'na nick demek, Ahmet'e Bob demeye benziyor. Halbuki ikisi de aynı kişiye hitap ediyor ve netice de isim :))))

Yok yanlış anlamam saygı duyarım.
Senin espri ile karışık uyarıların her zaman geçerlidir.
Başka bir platformda klavye hataları yüzünden @KeaSH07 e yapılanlar aklıma gelince
senin uyarılar bal, şeker ????

Bu konuda seni takdir ediyorum, bende mümkün olduğu kadar imla kuralları ve kelime seçimine dikkat etmeye çalışırım ama bazı kelimelerde oturmuş artık dilimize

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri