Escobar
Council
ben pas atarsam gol atarsınız gerek yok abi ???? ???? ????eeee neydi oğlum senin üflediğin![]()
ben pas atarsam gol atarsınız gerek yok abi ???? ???? ????eeee neydi oğlum senin üflediğin![]()
ben pas atarsam gol atarsınız gerek yok abi ???? ???? ????
Eyvaaah...eeee neydi oğlum senin üflediğin![]()
abi ön yargılı olmayın üflemeli aletlere lütfem klarnete başladım sazada gelir sıra inşallah gelir çalarım sana ???? ????
len olum senin ne işin var üflemeli aletlerle maletlerle boşver sen al bir tane bağlama vur sazın tellerine çığır bozkırın tezenesi gibi daha ne![]()
Yok yok olmasın abi ????????Eyvaaah...
Gayda olmasın sakın ????????????????
abi ön yargılı olmayın üflemeli aletlere lütfem klarnete başladım sazada gelir sıra inşallah gelir çalarım sana ???? ????
Senin likitler baya etkiliymiş ???? ???? ????Selam olsun Goygoycular ????
Keyifler yerinde mi ? Sabah sporu yapıldı mı ????
Yapmayanları mindere alalım, Dj yolla parçayı babuş ????
düğün falan olursa alo de abi ???? ????ahhh çırakk ahhh neyse nasıl biliyorsan öyle yap o zaman güzel kardeşim![]()
Düğün sahiplerine kastın mı var ???? ???? ????düğün falan olursa alo de abi ???? ????
Valla benim yaptığım hiçbir likit bu kafaya eriştiremez kimseyi ???? ???? ????Senin likitler baya etkiliymiş ???? ???? ????
hoşbulduk bacanak ne yapayım arada kaçak göçek bir internet buldum girdim hemen bir sesleneyim dedimalmış konu başını gitmiş yine belli oluyor goygoyhanede senin olduğun
sen yokken çok sessiz buraları![]()
Ekmek parası pesindeyim beaa ????Düğün sahiplerine kastın mı var ???? ???? ????
@Escobar ne çalıyor merak edenler toplanın fotoyu atıyorum
Ekli dosyayı görüntüle 9457
cuma namazı sonrası sultanahmet
Selam olsun Goygoycular ????
Keyifler yerinde mi ? Sabah sporu yapıldı mı ????
Yapmayanları mindere alalım, Dj yolla parçayı babuş ????
düğün falan olursa alo de abi ???? ????
az kaldı haftaya dönerim sahalara ???? ????