comandante
Council
Nabıyon uz?
goy goy
Nabıyon uz?
İyiy iz.Nabıyon uz?
Genel de hep trafo ve hastaneler de belirsiz çıkan canlılarımız o bakımdan. ????Hastane değil hocam , modelhane
hep diyorum telefondan yazmayı sevmiyorum diyeİyiy iz.
çok zor başkan iyi ki aktifliği kaldırdılar yoksa % 100 $ taşardıhep diyorum telefondan yazmayı sevmiyorum diye
ordaydım dabiki. gizli görevde. çakma comandente @Turk@comandante abi sen dün yayındamıydın yine göremedik seni nasıl bir gizlenme taktiği yapıyorsun bak @Turk olta attı ama yine bir ses çıkmadı
@comandante abi sen dün yayındamıydın yine göremedik seni nasıl bir gizlenme taktiği yapıyorsun bak @Turk olta attı ama yine bir ses çıkmadı
oyun bunlar zaten hepsi bir oyun ah abi slipknot grubu gibi kendini maskelemiş sin herkes merak içindeHe he kime göre gizli.
Arkadaşın kullanıcı adı oyun oyun idi. Her türlü afişe ederim
oyun bunlar zaten hepsi bir oyun ah abi slipknot grubu gibi kendini maskelemiş sin herkes merak içinde
Çıktı çıktı, ben geldim o oltaya ????????????@comandante abi sen dün yayındamıydın yine göremedik seni nasıl bir gizlenme taktiği yapıyorsun bak @Turk olta attı ama yine bir ses çıkmadı
geçmişi temizleyip bir daha dene istersen yada uygulamayı indir android ise telefonunTelefondan (chrome tarayıcıyı kullanıyorum) giriş yapamıyorum sıkıntı benlik mi ?
Mobil Chrome ise masaüstü moduna geç, bir defaya mahsus bir seçim yapıyorsun, sonra tekrar mobil moda dön, sıkıntı kalmıyor.Telefondan (chrome tarayıcıyı kullanıyorum) giriş yapamıyorum sıkıntı benlik mi ?