Goygoy Sihirli Goygoycular-2019

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada
@Cemetery @roadless @serkans1 @Redkan @S.Okray @comandante @kahveci @Obenik ,
ha bu çekiliş sonucu bana nasıl olsa bir şey çıkmaz diye size, ha bu pod cihaz sizden birine çıkarsa doğal olarak bana çıkmış varsayıp çökeceğim. Bilahare ilan olunur. Sonra vay efendim ben görmedim, duymadım, kol bozuk, bağsurum var, gözüm seçmiyor, kulağım duymuyor olmasın. :D
amannn bi aleti sendenmi esirgiycez diyip, vermeyeceğim gıcıklığına. ???? ???? ???? ????

Bu arada
ha bu çekiliş sonucu bana nasıl olsa bir şey çıkmaz diye size, ha bu pod cihaz sizden birine çıkarsa doğal olarak bana çıkmış varsayıp çökeceğim. Bilahare ilan olunur. Sonra vay efendim ben görmedim, duymadım, kol bozuk, bağsurum var, gözüm seçmiyor, kulağım duymuyor olmasın. :D
Üstadım bana da çıkma ihtimali yok aslında ama yanlışlıkla çıkarsa cihaz sizindir

Lenovo K33a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu arada

Pod nedir yaw, barnah kadar şeyi emmukle dur ne buhar var ne aroma :ROFLMAO:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri