Cemetery
Council
en kötü cep telefonu ile bağla internete yada roadless abim kursun 2 dkO siteye girebilirsem çözerim
en kötü cep telefonu ile bağla internete yada roadless abim kursun 2 dkO siteye girebilirsem çözerim
Yok abi, doğrudan monitörden hallettim. Ekran parlaklığını 85'den 65'e çektim, her yer kirli beyaz görünüyor şuanen kötü cep telefonu ile bağla internete yada roadless abim kursun 2 dk
Dna 75 mi hazırla bana çıkarsa takas ederikBu arada
@Cemetery @roadless @serkans1 @Redkan @S.Okray @comandante @kahveci @Obenik ,
ha bu çekiliş sonucu bana nasıl olsa bir şey çıkmaz diye size, ha bu pod cihaz sizden birine çıkarsa doğal olarak bana çıkmış varsayıp çökeceğim. Bilahare ilan olunur. Sonra vay efendim ben görmedim, duymadım, kol bozuk, bağsurum var, gözüm seçmiyor, kulağım duymuyor olmasın.
amannn bi aleti sendenmi esirgiycez diyip, vermeyeceğim gıcıklığına. ???? ???? ???? ????Bu arada
ha bu çekiliş sonucu bana nasıl olsa bir şey çıkmaz diye size, ha bu pod cihaz sizden birine çıkarsa doğal olarak bana çıkmış varsayıp çökeceğim. Bilahare ilan olunur. Sonra vay efendim ben görmedim, duymadım, kol bozuk, bağsurum var, gözüm seçmiyor, kulağım duymuyor olmasın.
Serdar rx300 vercem ben sana.Dna 75 mi hazırla bana çıkarsa takas ederik
Güzel şakaymış abi, sakla bunu başka bir yerde de kullanırız Vermemek ne demek? İstemedim ki zaten alcamamannn bi aleti sendenmi esirgiycez diyip, vermeyeceğim gıcıklığına. ???? ???? ???? ????
Güzel şakaymış abi, sakla bunu başka bir yerde de kullanırız Vermemek ne demek? İstemedim ki zaten alcam
tek pilli kafi çift pilli bana büyük geliyo onu napayım ben trafo gibi mod ) yok sana pod mod )Serdar rx300 vercem ben sana.
Üstadım bana da çıkma ihtimali yok aslında ama yanlışlıkla çıkarsa cihaz sizindirBu arada
dur yaaa azcık. ne güzel gıcıklık yapıyorduk @Turk kardeşime. yok sana pod falanÜstadım bana da çıkma ihtimali yok aslında ama yanlışlıkla çıkarsa cihaz sizindir
Lenovo K33a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
dur yaaa şimdi çaktım köfteyi. veriyormuş gibi yapacaksın sonra sihirle eli boş kalacak dimi ???? ???? ????Üstadım bana da çıkma ihtimali yok aslında ama yanlışlıkla çıkarsa cihaz sizindir
Bu arada
Beni de ekle hocam sen listeye, hiç poda bulasmayayimBu arada
Bakın bu insan adam adam. Bu adamdan feyz alın, bu adamın dediklerini kenara not edin, bu adam doğru söyleyen bi adam. Şu söylediğini not edin, hayat felsefesi edininÜstadım bana da çıkma ihtimali yok aslında ama yanlışlıkla çıkarsa cihaz sizindir
Bakın bu insan adam adam. Bu adamdan feyz alın, bu adamın dediklerini kenara not edin, bu adam doğru söyleyen bi adam. Şu söylediğini not edin, hayat felsefesi edininBeni de ekle hocam sen listeye, hiç poda bulasmayayim