comandante
Council
nem oranı çok yüksek. hava çok basık. sıcaklıktan ziyade o kötüBugün nedir bu sıcak
Işteyim vıcık vıcık terledim
nem oranı çok yüksek. hava çok basık. sıcaklıktan ziyade o kötüBugün nedir bu sıcak
Işteyim vıcık vıcık terledim
Hava sıcak değil, hem çok nemnem oranı çok yüksek. hava çok basık. sıcaklıktan ziyade o kötü
akşam "tövbe estağfurullah" ımızıda aldık yatabiliriztövbe estağfurullah.
cumartesi clapton aydınlanması yaşatın bana. konuyu okudum canım çekti. ilgilenenlere duyurulur![]()
"a" tuşun mu bozuldutmm tmm sende gel![]()
![]()
yok uyuyomusun, uyanıkmısın diye kontrol etmek için yaptım"a" tuşun mu bozuldu![]()
Uyanır yine uylarım seniyok uyuyomusun, uyanıkmısın diye kontrol etmek için yaptım![]()
![]()
![]()
Uyanır yine uylarım seni![]()
bende seni uylarım![]()
![]()
pek bi şey oldu buda. yok yok uylamıycam vazcaydım ???? ???? ???? ????
cumartesi ben gelmiyom zaten. öğrendim ki benim iki katımmış @Turk . güvenilir bi şirin söyledi. korktumAdamın konum şeysini çaldın , uylandı sana demedi deme![]()
deme yaaaŞirine selam söyle, evet cüsse iri de muhtemelen ben gelmiyorum abi. Sen gel keyfine bak.
Abi bir problem çıktı, tadım kaçtı biraz. Ben uzaktan izlerim, yarın konuşuruz. İyi geceler cümleten.deme yaaa![]()
iyi geceler kardeşimAbi bir problem çıktı, tadım kaçtı biraz. Ben uzaktan izlerim, yarın konuşuruz. İyi geceler cümleten.
Abi bir problem çıktı, tadım kaçtı biraz. Ben uzaktan izlerim, yarın konuşuruz. İyi geceler cümleten.
Tamamdır abi o iş bende, rahat ol bildiğim herşeyi anlatıcam size ????????????cumartesi clapton aydınlanması yaşatın bana. konuyu okudum canım çekti. ilgilenenlere duyurulur![]()