ben buraya takıldıktan beri diğer konulardada ciddi olamıyorum gülesim geliyor ondan pek çıkmıyorum burdan linç falan yerim mazallah![]()
ben buraya takıldıktan beri diğer konulardada ciddi olamıyorum gülesim geliyor ondan pek çıkmıyorum burdan linç falan yerim mazallah![]()
Düne kadar nereya baksam suriyeli görüyordum, şimdi sizleri ????
Uysa da uymasa da ...![]()
daha ne istiyon abi ekmek elden su göldensurigoy olduk be yaaaaaa![]()
![]()
![]()
Benide doğrularmısınız abeyyy... ???????????????????? İhtiyacım var bilin mi?Bir aksilik olmaz ise,bu akşam bu konu hakkında bir duyuru yapacağız![]()
benide sen doğrula şirinimBenide doğrularmısınız abeyyy... ???????????????????? İhtiyacım var bilin mi?
Üye sayısı nasıl artacakElbette canlı yayında gelen sorularla da ilerleriz.Ama öncesinde elimizde birazcık soru olsun ki "ehe merhaba,hoşgeldiniz" muhabbetleri uzamasın,boşluk olmasın.Dolu dolu yayın yapalım![]()
tşört şapka bardak olayınıda iliştir bi kenaraÜye sayısı nasıl artacak
Üye sayısının artması demek kısa vadede iyi, uzun vadede olası sorun demek
3 moderatör dendi, kaçı gürcü kaçı bizim köylü
Mor cuma ne zaman
Forumda tahta satışı ne zaman yasaklanacak
Alt yapı gürcüye taşındı, yurt içi içinde bir çalışma olacak mı (hiç sanmıyorum)
Doğrulanmış kullanıcı konusu tam olarak ne olacak
O sarı şeyden ne zaman kurtulacaksın
E dergi ne zaman çıkacak
Diye uzar gider![]()
o değilde bunları okuyunca altına çöğdürmez umarım ???? ???? ???? ???? ???? ???? ????
Üye sayısı nasıl artacak
Üye sayısının artması demek kısa vadede iyi, uzun vadede olası sorun demek
3 moderatör dendi, kaçı gürcü kaçı bizim köylü
Mor cuma ne zaman
Forumda tahta satışı ne zaman yasaklanacak
Alt yapı gürcüye taşındı, yurt içi içinde bir çalışma olacak mı (hiç sanmıyorum)
Doğrulanmış kullanıcı konusu tam olarak ne olacak
O sarı şeyden ne zaman kurtulacaksın
E dergi ne zaman çıkacak
Diye uzar gider![]()
Yaşa girme abi komutanın moreli bozulcak şimdi ????????valla abi süpersin. aynı tarz esprileri yapıyoruz yani kırk yıllık arkadaşım gibisin dicem de sen 70 miydin abi kaçtın sen ???? ????
prostattan önceki durakvalla abi süpersin. aynı tarz esprileri yapıyoruz yani kırk yıllık arkadaşım gibisin dicem de sen 70 miydin abi kaçtın sen ???? ????
Yav telefondan yazıyorum diye tam şaapamadım, imla mimla hak getire oldu, akşam daha çok yazarım inşallahTeker teker gel hangisini tutacak kaleci yaşar![]()
Sadece gündüzleri sayarsan 70 civarı eder belki.valla abi süpersin. aynı tarz esprileri yapıyoruz yani kırk yıllık arkadaşım gibisin dicem de sen 70 miydin abi kaçtın sen ???? ????
Sonra şınav mekik hak getire ????Yaşa girme abi komutanın moreli bozulcak şimdi ????????
o değilde şu .ge çıktı seni kaybettik. ben ona üzülüyom. buralar pek bi imlasız kaldı sormaYav telefondan yazıyorum diye tam şaapamadım, imla mimla hak getire oldu, akşam daha çok yazarım inşallah![]()