yobb
Council
oyyy baya büyütmüşsün maşallah sar ordan yarım kilo biber 3 salatalık 4 domates ne ödüyoz poşet istemez kese kağıdına koy abi ????
oyyy baya büyütmüşsün maşallah sar ordan yarım kilo biber 3 salatalık 4 domates ne ödüyoz poşet istemez kese kağıdına koy abi ????
adımı "hıyarcı comandante"ye çıkaracaksın be yaaaaa ???? ???? ???? ???? ???? ???? ????
gülmekten yazamadım bi an. kargodan "hıyar" çıktı dermişsin ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ????
iş yerindekiler saf saf bana bakıyor neden ekrana bakıp gülüyorum diye ???? ???? ???? ????
hıyarcı baba ????????????
Onu deme yaa, seçim eğitimi var diye sabah erken işe geldim işleri halledeyim diye. Evden çıktım, şimşek çaktı, sabahın 6'sında yer gök birbirine girdi sanki. Çıldıracak gibi oldum, anca kurudum, şimdi çıkıyorum daireden yine sırılsıklam olacağım Ben bu kadar cefa çekerken sen sefamı süreceksin, kak gelBurada gürlüyo ama yağmur yok. Çok pis bi hava var bugün.
Hanımı "hava kötü gitmeyelim bugün" diye kandırmayı deneyeyim bi ????????????????????
Onu deme yaa, seçim eğitimi var diye sabah erken işe geldim işleri halledeyim diye. Evden çıktım, şimşek çaktı, sabahın 6'sında yer gök birbirine girdi sanki. Çıldıracak gibi oldum, anca kurudum, şimdi çıkıyorum daireden yine sırılsıklam olacağım Ben bu kadar cefa çekerken sen sefamı süreceksin, kak gel
abi yaparsın sen çocuklar beni çok özlemiş de hatta yazdığımız şeyleri okutkandırma gücümü sonuna kadar kullanıcam ama umutsuz vaka gibi duruyor. baştan diyeyimde.
İyiyim abicim. Sen nasılsın?
O diil de @Koba , @KediBedri nin başlık kaybolmuş mu
Yarına az kaldı, vay efendim ben görmedim duymadım falan filan olmasınTaşınma sırasında koliler karışmış bizim başlık gitmiş. Bugün yarın geri getirirler