HMA
Community
Numara verdin de aramadık mı gardaş![]()
İstedinde vermedik mi numaramızı gardaşş ????
Numara verdin de aramadık mı gardaş![]()
yav erkek erkekten niye numara istesin, adımızı mı çıkaracan gardaşİstedinde vermedik mi numaramızı gardaşş ????
korkudan hep bunlar işte ???? ???? ???? ????Ne güzel Türk adını hasta yatağında bile andırdıysam sana![]()
korkudan hep bunlar işte ???? ???? ???? ????
günaydın ???? ???? ???? ????Yalnız düğün için mecbur iyileştim dedin ya
Yengenin korkusu daha ağır basıyor sanırsam ????
bende size takılırım be yaaaTakılırız biz onla öyle![]()
Takılalım abi, sinirden stresten pek bakamadım foruma bu ara ama gelcem artık inşallahbende size takılırım be yaaa![]()
senin gelişinin şerefine 21 pare pufff yapıcam sözTakılalım abi, sinirden stresten pek bakamadım foruma bu ara ama gelcem artık inşallah![]()
Azar azar yap, iş çıkarma başıma. Hava sıcak, toprakla kürekle yorma beni.senin gelişinin şerefine 21 pare pufff yapıcam söz![]()
![]()
![]()
yav erkek erkekten niye numara istesin, adımızı mı çıkaracan gardaş
Yokuşunu tırmanırım ula senin, hallere bak yaLaaan olum yaaa eşşeğin aklına karpuz kabuğu düşürme sende ???????????? insanların aklına bile gelmemiştir senin düşündüğün hatta yazdığın şey ☺
Bana yokuş yapma gardaş yapma ???? bak ben dayının numarasını nasıl buldum
İnsan yeterki istesin![]()
ben söndürmeye çalışıyom sen körüklüyon. getirme beni orayaLaaan olum yaaa eşşeğin aklına karpuz kabuğu düşürme sende ???????????? insanların aklına bile gelmemiştir senin düşündüğün hatta yazdığın şey ☺
Bana yokuş yapma gardaş yapma ???? bak ben dayının numarasını nasıl buldum
İnsan yeterki istesin![]()
ben söndürmeye çalışıyom sen körüklüyon. getirme beni oraya![]()
![]()
:
Yokuşunu tırmanırım ula senin, hallere bak ya![]()
Ula konuşturma beni şimdiUla yokuşu sen yapıon yaa ???????????? neyse ben bi daha askere gidersem ararsın artık bu sana ders olur ????????????
senin canın SGE istiyo anlaşılan. hemen göndereyim bi demetUla yokuşu sen yapıon yaa ???????????? neyse ben bi daha askere gidersem ararsın artık bu sana ders olur ????????????