Goygoy Sihirli Goygoycular-2019

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Uzi Mods unutmadık ;)
Bakın efenim 450 tl'ye yerli atomizerimiz var artık, sizden de bir hamle bekliyoruz :D Bizi daha fazla bekletmeye hakkınız yok ????
@yobb Goygoyhaneye benden çay, Şakir mi ? Hmmmmm, tamam yaw ver ona da ver yetti bu kutuplaşma ????:ROFLMAO:
Beklediğimiz hamle ''450 TL ile arttırmışlar, biz daha iyiyiz. O zaman 600 olsun'' değil kesinlikle. Yanlış anlaşılmayalım sonra :)

Ben bir kaç aydır buralarda yoktum. Uzi mods'un son durumu nedir ? Yeni ato mu var yoksa ? o_O

Edit: En son kit geliyordu ben buralardayken.

@yobb @NekadarNicokadarThroatHit
Günaydın üstad;
Drop kit çıktı. Forumda ve sitede satıldı bitti.
Şimdi Majör üretimi söz konusu.
Bildiğimiz kadarıyla yeni ürün de DECK yapısal olarak değişmeyecek. Ama malzemesi 304 SS yerine 316 SS olarak yapılacak. Drop kiti 316 SS den yapınca eski 304 ss yüzük ve deck renk olarak çok sırıttı :)
Drop kit yine üretilecek ve opsiyonel olarak Majör yanında satışa sunulacak.
Majörün chimney ve topcapi ile ilgili muhtemelen bir değişiklik olacak ama tam olarak bununla ilgili bir bilgi alamadık Ustadan :)
Şahsi tahminim uzun boylu bir chimney olabilir. Veya Drop kit için kullanılan baca iç değişikliği (kavisli form) ile eski chimney yeniden üretilebilir.
@Uzi Mods usta farklı değişikliklerin olacağını ve bu değişikliklerin bizi fazlasıyla heyecanlandıracağını söylemişti.
Üretim süreci ve zamanıyla ilgili pek bilgi alamıyoruz. Bizim üretim biraz daha butik tarzda gelişiyor. Majör serisine yoğun ilgi ve baskı ile döndürdük kendisini. Ve bu üretim de Majör için son seri olacak yanılmıyorsam.
Forumda ve sitede bir ön talep formu (listesi) var. İstekli arkadaşlar oraya kayıt açtırıyor. Kayıt ücretsiz. Ama forumda ki liste, forumun belirli alanlarının kapalı olması sebebiyle ulaşılamıyor şimdilik.
Unuttuğum kısımlar olabilir. Arkadaşlar ekleme yapacaklardır.
Keyifli buharlar.

Günaydın üstad;
Drop kit çıktı. Forumda ve sitede satıldı bitti.
Şimdi Majör üretimi söz konusu.
Bildiğimiz kadarıyla yeni ürün de DECK yapısal olarak değişmeyecek. Ama malzemesi 304 SS yerine 316 SS olarak yapılacak. Drop kiti 316 SS den yapınca eski 304 ss yüzük ve deck renk olarak çok sırıttı :)
Drop kit yine üretilecek ve opsiyonel olarak Majör yanında satışa sunulacak.
Majörün chimney ve topcapi ile ilgili muhtemelen bir değişiklik olacak ama tam olarak bununla ilgili bir bilgi alamadık Ustadan :)
Şahsi tahminim uzun boylu bir chimney olabilir. Veya Drop kit için kullanılan baca iç değişikliği (kavisli form) ile eski chimney yeniden üretilebilir.
@Uzi Mods usta farklı değişikliklerin olacağını ve bu değişikliklerin bizi fazlasıyla heyecanlandıracağını söylemişti.
Üretim süreci ve zamanıyla ilgili pek bilgi alamıyoruz. Bizim üretim biraz daha butik tarzda gelişiyor. Majör serisine yoğun ilgi ve baskı ile döndürdük kendisini. Ve bu üretim de Majör için son seri olacak yanılmıyorsam.
Forumda ve sitede bir ön talep formu (listesi) var. İstekli arkadaşlar oraya kayıt açtırıyor. Kayır ücretsiz. Ama forumda ki liste, forumun belirli alanlarının kapalı olması sebebiyle ulaşılamıyor şimdilik.
Unuttuğum kısımlar olabilir. Arkadaşlar ekleme yapacaklardır.
Keyifli buharlar.
unuttuğun yermi. ben bi satır yazdım sen destan yazmışsın be yaaaa ???? ???? ???? ????

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri