comandante
Council
@comandante gomutan logar önderliğindeki sbtv -goygoiye kuvvetleri versenize coşkuyu ????
hoşgeldin kardeşimEyyy gönlü güzel insanlar!!!
GÜNÜNÜZ AYDIN OLSUN
@yobb bacanak bir çay alayım tazesinden ????????????????
Beklediğimiz hamle ''450 TL ile arttırmışlar, biz daha iyiyiz. O zaman 600 olsun'' değil kesinlikle. Yanlış anlaşılmayalım sonra
güle güle kullan abiTeşekkürler @serbest kardeşim. ☺
24 saat dolmadan. İstanbul içi olsa bu kadar hızlı olmazdı ????
Ekli dosyayı görüntüle 6067
yeni majör imalatta. drop kit piyasaya çıktı bitti. işte böleBen bir kaç aydır buralarda yoktum. Uzi mods'un son durumu nedir ? Yeni ato mu var yoksa ?
Edit: En son kit geliyordu ben buralardayken.
@yobb @NekadarNicokadarThroatHit
teşekkürler kardeşim. senin sayende başladı herşeygüle güle kullan abi
Günaydın üstad;Ben bir kaç aydır buralarda yoktum. Uzi mods'un son durumu nedir ? Yeni ato mu var yoksa ?
Edit: En son kit geliyordu ben buralardayken.
@yobb @NekadarNicokadarThroatHit
unuttuğun yermi. ben bi satır yazdım sen destan yazmışsın be yaaaa ???? ???? ???? ????Günaydın üstad;
Drop kit çıktı. Forumda ve sitede satıldı bitti.
Şimdi Majör üretimi söz konusu.
Bildiğimiz kadarıyla yeni ürün de DECK yapısal olarak değişmeyecek. Ama malzemesi 304 SS yerine 316 SS olarak yapılacak. Drop kiti 316 SS den yapınca eski 304 ss yüzük ve deck renk olarak çok sırıttı
Drop kit yine üretilecek ve opsiyonel olarak Majör yanında satışa sunulacak.
Majörün chimney ve topcapi ile ilgili muhtemelen bir değişiklik olacak ama tam olarak bununla ilgili bir bilgi alamadık Ustadan
Şahsi tahminim uzun boylu bir chimney olabilir. Veya Drop kit için kullanılan baca iç değişikliği (kavisli form) ile eski chimney yeniden üretilebilir.
@Uzi Mods usta farklı değişikliklerin olacağını ve bu değişikliklerin bizi fazlasıyla heyecanlandıracağını söylemişti.
Üretim süreci ve zamanıyla ilgili pek bilgi alamıyoruz. Bizim üretim biraz daha butik tarzda gelişiyor. Majör serisine yoğun ilgi ve baskı ile döndürdük kendisini. Ve bu üretim de Majör için son seri olacak yanılmıyorsam.
Forumda ve sitede bir ön talep formu (listesi) var. İstekli arkadaşlar oraya kayıt açtırıyor. Kayır ücretsiz. Ama forumda ki liste, forumun belirli alanlarının kapalı olması sebebiyle ulaşılamıyor şimdilik.
Unuttuğum kısımlar olabilir. Arkadaşlar ekleme yapacaklardır.
Keyifli buharlar.
Teşekkürler @serbest kardeşim. ☺
24 saat dolmadan. İstanbul içi olsa bu kadar hızlı olmazdı ????
Ekli dosyayı görüntüle 6067