Goygoy Sihirli Goygoycular-2019

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu günlerde şansızlık yakamdan düşmüyor .
-Arabayı park ettigim yerdeki kuru otlar tutuşunca arabanın on tampon kısmı yandı.Allahtan erken müdahale edildiği için arabam tamamen yanmadı.
-Dün denize giderken telefonun ekranı kırıldı.
-Yine dün motorla viraj alırken motoru çok yatırmışım düştüm.
Dizlerim yara bere içinde
Allahtan yavaştım çok ciddi bişeyim yok.
Abicim çok çok geçmiş olsun. Allahım beterinden saklasın. Dikkat et kendine kardeşim.

-Arabayı park ettigim yerdeki kuru otlar tutuşunca arabanın on tampon kısmı yandı.Allahtan erken müdahale edildiği için arabam tamamen yanmadı.

Geçmiş olsun hocam

Geçmiş olsun hocam. Allah beterinden korusun diyelim

Afiyet olsun hocam, küllük olsa içerdim öyle böyle ama Kütahya kömürü yakılmış soba isi gibi spesifik bir his verdi tadı bana ne yalan söyleyeyim :). Virginia çok lezzetli ve oturaklı bir aroma bence, Latakia çok uç bir lezzet ona göre ki Latakia'yı pipoda severek içerdim. Perique ve Kentucky denemek istiyorum ama açıkçası benim tütün zevkim yapay aromalara yakınmış onu anladım. Efkâr olsun, FE ve CDD tütünleri olsun...

Üstad bu latakia yı denedim sayende. Küllük tadı var mı var. ???? İçemem diye virginia almıştım keşke alsaymışım dedim şimdi virginia dan daha iyi ya hu. ;) Teşekkür ederim tekrardan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri