comandante
Council
kafa basmıyo onun. dunkofmuydu neydi hani. ondan işde ???? ???? ????SSen adamı kızdır sonra kızmasın de????
kafa basmıyo onun. dunkofmuydu neydi hani. ondan işde ???? ???? ????SSen adamı kızdır sonra kızmasın de????
ne diye dondurma filan diyon olum. bura olmasa neden tanıycaktın beni. düşün düşün. saksıyı çalıştır bi kerede
bilmesem uçaktaydım şincikbu tamamen şaka olsun diye biliyorsun seni ne kadar sevdiğimi tontik yanaklım ???? ????
SSen adamı kızdır sonra kızmasın de????
Topkapı'nın İzmir şubesi adam yaaa ???? ???? ????ah be yavrum bi bilsen
bu adam ihtiyar zihnini canlı tutmak için sürekli takılıyorum
benim sayemde zihin sürekli çalışıyor üretiyor
ben adamı seviyorum ve onun için elimden geleni yapıyorum
asıl sor bakalım sen kendine sen ne yapıyorsun onun için
Topkapı'nın İzmir şubesi adam yaaa ???? ???? ????
onları kaale almıyoz bizBu arada ekran görüntüsü filan alanlar oluyor, lafım meclisten dışarı, hani muhabbet, sohbet, espri nedir bildiniz mi? O yapılıyor sadece, rahat olun yani, rahat. ????
ahanda yağ faslı başladıherkes sorsun kendine bugün @comandante için sen ne yaptın ???? ???? ???? ???? ???? ???? ????
Paylaşmak içindir belkim????????????Bu arada ekran görüntüsü filan alanlar oluyor, lafım meclisten dışarı, hani muhabbet, sohbet, espri nedir bildiniz mi? O yapılıyor sadece, rahat olun yani, rahat. ????
kıskanç ???? ???? ????
sana gol attırmıycem yağcı yupiş
takmak dirken forrestgump ni diyon sen yaa.skor 9-0 hala hala savunma tamam abim illa 10 olcak diye bişey yok ben taktığım 9 tane ile mutlu olurum