comandante
Council
Bu haftasonu da kaldığımız yerden devam edicez ????Kumandan haftasonu kalabalik bir ekibe evsaaablığı yaptığını soyluollaaa ????
Bu haftasonu da kaldığımız yerden devam edicez ????Kumandan haftasonu kalabalik bir ekibe evsaaablığı yaptığını soyluollaaa ????
Oooo niler niler vağdı bi bilsen. Emme anladamam yassah didiler ????????Modlar majorler havalarda uçuşmuş
Yedigin ictigin senin olsun abi anlat hele bakem ????????????
Biliiom biliom ben gani gonullu kumandan deyularOooo niler niler vağdı bi bilsen. Emme anladamam yassah didiler ????????
karabükten gelen bilem varBen Balıkesir ‘deyim Ahmet kardesim nassi gelem ta oraaa ????????
Doğrudur.. benim maça yemedi ????????????karabükten gelen bilem var
Çay yobb da içilir efsanesi tarihin arka sayalarında mı kalacak bu gidişleslm ahali bana bi çay fazla demli olmasın şeker istemez olsa da olur olmasa da olur 1000. sayfada benim bir mesajım olmadıkta sonra bana yaşamak çok anlamlı gelmedi
Çay yobb da içilir efsanesi tarihin arka sayalarında mı kalacak bu gidişle
Gısgançlık hissettim sankin ????@comandante sizin ki zaten kısır günü gibi oldu abi her hafta sonu buluşuyorsunuz
Vahh..vahh.. geçmiş olsun.@y€a geçen kafama bişeyler takıldı
1. güneş hiç doğmuyor ya bazı günler yağmurlu ve kasvetli bir hava oluyor o zamanlarda uyku düzenini nasıl ayarlıyorsun
2. bu serengeti merengeti diyon ya serengeti yazıyorum telefona spagetti olarak düzeltiyor aralarında bi bağ var mı yani bi spagetti usulü yada markası mı
3. 1969 da aya çıkıldı deniyor yıl olmuş 2020 hala bu aya gidiş gelişin bi numarası yok sana da garip gelmiyor mu
Bence fazla sataşma ????yok be ya her türlü çay gene bende içilir de bugün canım sıkıldı 1000. sayfa olayına ondan şeyettim
yoksa bu çakma onbaşıya pabuç bırakıcak değilim atıyo tutuyo erdal merdal diye ortalıkta erdal yok işleten yok çay veren yok pabucumun komutanı
Gısgançlık hissettim sankin ????
Bence fazla sataşma ????
Bi çırağın vardı hatırlarsan ayağını kaydırdı ????
Dikkat et sende kayma yokuş aşağı ????????????
Haklısın @lvnt74 ü kendi yerine hazırlıyor , el vermiş bi de @comandante ???? ???? ????hehehehehehehe ya tek gelse sıkıntı yokta
sağına soluna ismi lazım değil cem gib levent gibi adamları alıyor yoksa tırt o be yaaaaa ???? ???? ????
@yobb 1000. sayfa da ismin geçmese de 1001 GECE MASALLARI gibi bu sayfada varsın sıkma canını????yok be ya her türlü çay gene bende içilir de bugün canım sıkıldı 1000. sayfa olayına ondan şeyettim
yoksa bu çakma onbaşıya pabuç bırakıcak değilim atıyo tutuyo erdal merdal diye ortalıkta erdal yok işleten yok çay veren yok pabucumun komutanı