Goygoy Sihirli Goygoycular-2019

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
neyse kasvetli bir p.tesiden herkese slm

bugün ve bu hafta diyim çünkü yarından itibaren ruhen burda ama bedenen başka bir yerde olurum öncelikle sağlık mutluluk huzur ve neşe sonrasında 1 milyon evet evet tam 1 milyon dolar sizinle olsun. yeni yılda herkese @y€a rahatlığı da diliyorum tabiii

@y€a geçen kafama bişeyler takıldı
1. güneş hiç doğmuyor ya bazı günler yağmurlu ve kasvetli bir hava oluyor o zamanlarda uyku düzenini nasıl ayarlıyorsun :unsure: :unsure:
2. bu serengeti merengeti diyon ya serengeti yazıyorum telefona spagetti olarak düzeltiyor aralarında bi bağ var mı yani bi spagetti usulü yada markası mı :unsure::unsure:
3. 1969 da aya çıkıldı deniyor yıl olmuş 2020 hala bu aya gidiş gelişin bi numarası yok sana da garip gelmiyor mu :unsure::unsure::unsure:
Vahh..vahh.. geçmiş olsun.

yok be ya her türlü çay gene bende içilir de bugün canım sıkıldı 1000. sayfa olayına ondan şeyettim
yoksa bu çakma onbaşıya pabuç bırakıcak değilim atıyo tutuyo erdal merdal diye ortalıkta erdal yok işleten yok çay veren yok pabucumun komutanı
Bence fazla sataşma ????
Bi çırağın vardı hatırlarsan ayağını kaydırdı ????
Dikkat et sende kayma yokuş aşağı ????????????

yok be ya her türlü çay gene bende içilir de bugün canım sıkıldı 1000. sayfa olayına ondan şeyettim
yoksa bu çakma onbaşıya pabuç bırakıcak değilim atıyo tutuyo erdal merdal diye ortalıkta erdal yok işleten yok çay veren yok pabucumun komutanı
@yobb 1000. sayfa da ismin geçmese de 1001 GECE MASALLARI gibi bu sayfada varsın sıkma canını(y)????

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri