akvaryumcu84
Community
Drip tip olayını abarttım hocam soğuk buhar olsun diyeHocam bu nedir böyle maşallah..Felaket iyi görünüyor..
Drip tip olayını abarttım hocam soğuk buhar olsun diyeHocam bu nedir böyle maşallah..Felaket iyi görünüyor..
Aynı şekilde hocam.. Diş sağlığı sebebiyle uzun süre ara vermiştim, ben de şimdi olabildiğince uzun driptip kullanıyorum ama senin setup fena hoşuma gitti valla maşallahDrip tip olayını abarttım hocam soğuk buhar olsun diye![]()
Çok hoş, hoş zarif duruyor valla hocam.. Keyifiniz ve buharınız bol olsunArtık sarmaktan bıktığım için pili iyi giden aromayı iyi veren podları uygun bir cihaz buldum aldım. Drip tip İ de kendi pipo koleksiyonumdaki bir piponun agizligindan yaptım kurtuldum hocam![]()
Hocam ohw tükanı kapatmamış mıydı? Loaded'ın ürünleri nasıldır?
Hocam ohw tükanı kapatmamış mıydı? Loaded'ın ürünleri nasıldır?
Anladım hocam, tam bir coil killer yani loaded? Arada takılmak iyi olur gibi. Fakat OHW'nin kapatmış olma durumunu bir araştırmak lazım, ben kapattılar diye hatırlıyorum yan mahallede takılıp takip ettiğim zamanlardan..OHW kapattı mı milmiyorum ama bendekinin SKT 2026 8nci ay.
loaded iyidir ama biraz fazla şekerli çabuk bayıyor. keyiflik tüketiyorum
yan mahallede takılıp
Anladıım hocam.. OHW demişken aklıma geldi.. Zamanında Kadıköy/Hasanpaşa'da bir tanıdığın dükkanına gitmiştim ziyarete. Sağ olsun "bak bu yeni geldi, muhteşem bir şey. Sana bi tank doldurayım dene" dedi. "Dur önce bi kokusuna bakalım be abi" demeye kaldı gözlerim fal taşı gibi açıldı yemin ederim. OHW Magic Man'di kendisi.. O tank bitmesin diye eve kadar can çekişmiştim.. Anlatırken bile tadını hissedebiliyorum, inanılmaz başarılıydı gerçekten..ordaki bir tedarikçiden almıştım zamanında![]()
Anladıım hocam.. OHW demişken aklıma geldi.. Zamanında Kadıköy/Hasanpaşa'da bir tanıdığın dükkanına gitmiştim ziyarete. Sağ olsun "bak bu yeni geldi, muhteşem bir şey. Sana bi tank doldurayım dene" dedi. "Dur önce bi kokusuna bakalım be abi" demeye kaldı gözlerim fal taşı gibi açıldı yemin ederim. OHW Magic Man'di kendisi.. O tank bitmesin diye eve kadar can çekişmiştim.. Anlatırken bile tadını hissedebiliyorum, inanılmaz başarılıydı gerçekten..![]()

Gerçekten hepsi de çok iyi duruyor hocam, afiyet olsun
Gerçekten hepsi de çok iyi duruyor hocam, afiyet olsunÖnerebileceğiniz tütünlü bir likit var mıdır? Ben genellikle sek nbase ya da inanılmaz düşük aroma kullanıyorum (30ml likit için en fazla 10 damla gibi)
@Nasreddin Hoca 'm bak bak neler konuşuyoruz halaa buralardaysan bi selam et bize ters bindiğin eşeğinden..teşekkür ederim.
efkarda silahlı kuvvetler vardı veya birinci olabilir. silahlı kuvvetler yogun tütünlü.. birinci hafif tütünlü.. ben bazen (sek nbase içemediğim için) tat reseptörlerim temizlensin diye 1 hafta boyunca birinci kullanırdım.
Son dönemde yine ürünleri satışa çıktı, aradan sonra geri dönüldü sanırım ama yurtdışında likit üretimine getirilen yeni kanunlardan sonra eski kullanıcıları yeni tatlardan pek memnun değil.Anladım hocam, tam bir coil killer yani loaded? Arada takılmak iyi olur gibi. Fakat OHW'nin kapatmış olma durumunu bir araştırmak lazım, ben kapattılar diye hatırlıyorum yan mahallede takılıp takip ettiğim zamanlardan..