Anlık Sihirli Anlıklar - 2025

sadece ilk yapım aşamasında çırpıcı kullanıyorum. daha sonra kapağını açmamak için günlük çalkalama. likit çok olunca bir yerden sonra yorucu olmaya başlıyor. şuan demlenmeye çalışan 2 litre kadar likit var. ve yeni FE siparişi geçtim. ben parayı likite yatırıyorum sanırım. aman aman makine meraklısı değilim. kuma aldım vurumu çok geldi yılbaşı hediyesi yaptım onu da. ilk cihazım smok ve zeus, hediye evic voopo 2ml MTL tank (elimden düşmez bearlong) 3.cıhaz rincoe jellybox-wotofo profiile x mesh. en son vaporesso pro aldım valide ateşliyi bıraktı. birde kendime alayım dedim. vaporesso xros2. keşke sizler gibi MTL ile başlamış olsaydım. ama öneren kişide zeus kullanınca DL ile başladım. MTL geçince ateşliyi bırakabildim ki 14 ay sonra oldu. geçen gün 1 paket aldım. 4.nefeste ya ben bunu 35 sene nasıl içmişim dedim. mektubuma son verirken HERKESİN YENİ YILINI KUTLAR, SAĞLIK MUTLULUK VE BOOOL PARANIN YAKALARINI BIRAKMAYACAĞI BİR YIL DİLERİM.
İlk sefer de çırpıcı kullanıyorsan daha sonrasında çalkalama gerekmez sadece demlenme süresini beklemen gerekir

bear dan pear cookıe aldım tek sefer çalkaladım 15 gün ilk demene çiğ tat geldi 45 gün sonra mükemmel armut kurabiye ve krema karışımı tatları aldım

İlk sefer de çırpıcı kullanıyorsan daha sonrasında çalkalama gerekmez sadece demlenme süresini beklemen gerekir

bear dan pear cookıe aldım tek sefer çalkaladım 15 gün ilk demene çiğ tat geldi 45 gün sonra mükemmel armut kurabiye ve krema karışımı tatları aldım
her gün çalkalama sebebim, demlenme süresini kısaltmak. belki siz de günlük çalkalama yapsanız 45 gün beklemezdiniz ki pastane aromaları 3 haftada demleniyor. siz 2 katını beklemişsiniz. denemenizi tavsiye ederim.

MLB ve dıgerlerını de aldım ama mlb nın koku ve ilk tadım mukemmel. dıger tütünlerden cok daha farklı sert içim. bearlong adv olarak tuketılmıyor bıraZ bayıyor karısıkm gıtmek en ıyısı
MLB'nin kokusu çemen gibi diye duydum hocam çok kişiden. Ama tadı efsaneymiş harbi. Aslında şimdiden alıp demlemek lazım.
Bear Long'u kartuş içinde Tiryaki ile karıştırdım bi ara, valla güzel olmuştu :D

MLB'nin kokusu çemen gibi diye duydum hocam çok kişiden. Ama tadı efsaneymiş harbi. Aslında şimdiden alıp demlemek lazım.
Bear Long'u kartuş içinde Tiryaki ile karıştırdım bi ara, valla güzel olmuştu :D
mlb 3 gun oldu daha ama kartuşa koydum 0,8 coilde çiçeksi bir kokusu var daha yolun çok başında. genel olarak dıger forumda da en cok mlb begenılmıs. 25 ocakta kullanmaya baslarım. hem dl hem rdl olarak

bear sevdıysen falconda tower var badem agarlıkta onunda ama uzun demleme ıstıyor. pastane olmasına ragmen 3 ayda muhtesem oldu. onu yapıp unutucan.

Inport: Müthiş dengeli mentollü tütün. Kent switch muadili.
French Pipe : Belli belirsiz koyu kırmızı meyve aromalı pipo tütünü, tütün tadı baskın.
Cohiba: Tatlandırılmış puro tütünü
MLB : Çemen/Kişniş baharatlı tütün
Addi (Real Cig): Tatlandırılmış tütün
Dhill : Bana göre en düz tütün tadı, meşhur Dunhill'in muadili.
Black Mile Plus: Bitter çikolatalı tütün
Cherry Cigar: Kirazlı ve acı badem aromalı puro tütünü
Golden Leaves: Tatlandırılmış sarı yapraklı Virginia tütünü

bu şekilde yorumlanmıştır. @Little Jacob

Geri