Mignonetye
Community
Hocam atimzerin adı ney çok güzelmiş, flasha göre soğuk buhar ve boğaz vurumu nasıl hocam
Hocam atimzerin adı ney çok güzelmiş, flasha göre soğuk buhar ve boğaz vurumu nasıl hocam
auguse era pro hocam flash deneyimim hiç olmadığından bir karşılaştırma yapam era ise bana göre ılık ve soğuk arası .Hocam atimzerin adı ney çok güzelmiş, flasha göre soğuk buhar ve boğaz vurumu nasıl hocam
auguse era pro hocam flash deneyimim hiç olmadığından bir karşılaştırma yapam era ise bana göre ılık ve soğuk arası .
ben 28 ga 2.5 sarımda soğuğa çok yakın bir buhar alıyorum tavsiyenize uyarak birde 29 ga 2.5 mm şeklinde deneyeceğim bilgilendirmeniz için teşekkür ederim üstadım .üstat ince telde buhar soğuyor.
ben 29-31 ga kanthal 2,5 mm 5/6 tur sarım ile gayet soğuk buhar alıyorum.
Güle güle buharla????Yoksa sizde Kuma’laştıramadıklarımız dan mısınız? ????????Ekli dosyayı görüntüle 62119
Hocam soldaki setup nedir. Afiyet olsun.
Teşekkür ederim hocam dwarv 16 - fakirs fx16Hocam soldaki setup nedir. Afiyet olsun.
fx 16 görmeyeli çok oldu.,maşallah
Küçük setupları beğeniyorum hocam var 1-2 bişeyfx 16 görmeyeli çok oldu.,maşallah
Uğraşma gönder ben ona yakışan bi mod bulurum ????Bu delikanlıya mod bakıyoruz????Ekli dosyayı görüntüle 62151
Çok mu güzel çıkmışlar ????????