ehy
Community
Hah bu tam zehir işte, hemde uzun tanklı ????
Hah bu tam zehir işte, hemde uzun tanklı ????
ŞİŞE TASARIMI EFSANE...
???? bendeki boşta duruyor sen sağdakini bana atta ikimizin de işi görüşmüş olsun hocamAtomizer olmadan kenarda yatan sıfır güzellikler???? biri bana allah rızası için major 1.1 atsın????Ekli dosyayı görüntüle 60872
Ben değilde sen ortadakini göndersen bi güzellik yapsan çok makbule geçer ???????? bendeki boşta duruyor sen sağdakini bana atta ikimizin de işi görüşmüş olsun hocam
Ekli dosyayı görüntüle 60898
inanmasan bak major v1.1 boşta hocam ????
Pimsiz bu olmamış ????
???? @murcix hocam bana mı göndereceksin yoksa
???? bu cevap şakadır umarım. Evet kardeşim tabiki kardeşim senden önemli mi kardeşim şu kadar kardeşim cevaplarının gelmesini temenni ederim ????Buhar çektikten sonra driptipi ağzıyla çıkarıp fırlatır. Öyle çalışıyor bence. Filmlerde öyle öğretti bize amarigalilar ????
Yoo ????
???? canın sağolsun kardeşim senintabi ki senden kıymetli değil Ali, nasıl olsun.????
Ama şaka yapmıyorum, vermem ????
daha once de soyledim ama unutuyorsun sen.???? canın sağolsun kardeşim senin
???? şansımı tekrar deneyim dedim ???? yengeninse hiç istemedim sayalım @murcix hocamdaha once de soyledim ama unutuyorsun sen.
bu setup esimin. eskisi gibi buhar tuketimi olmasa da arada keyfine kullaniyor. o yuzden cisssss bu ???? ben bile kullanamiyorum her istedigimde