BigEagle
Community
Sağol Ali teşekkür ederim. angry fox vape - 4.51 mtl rtaBu atomizer ne abi ???? bu arada hayırlı olsun
Sağol Ali teşekkür ederim. angry fox vape - 4.51 mtl rtaBu atomizer ne abi ???? bu arada hayırlı olsun
Fevden başkasını sevemezsin abi ????Sağol Ali teşekkür ederim. angry fox vape - 4.51 mtl rta
Ato nedir hocam?
Hayırlı olsun güle güle kullan, görüntü 10 numara , ateşleme 5 para etmez,İnşaAllah sen seversin
???? nasip abi ya aklımda kalacağına elimde olsun. Teşekkür ederim abimHayırlı olsun güle güle kullan, görüntü 10 numara , ateşleme 5 para etmez,İnşaAllah sen seversin
Hayırlı olsun güle güle kullan, görüntü 10 numara , ateşleme 5 para etmez,İnşaAllah sen seversin
Hocam 3-4 senedir aktif olarak sl class kullanıyorum, 2-3 ay önce uygun fiyata arızalı vt inbox dna 75 aldım tamir ettirdim squonk sistemini iptal ettim evde masaüstü modu olarak kullanıyorum. Sl, vtinbox bu 2 modun 11 watta verdiği lezzeti converter veremiyor maalesef. Hatta lostvape thelema solo da dolapta sıfır duruyor onunda ateşlemesini hiç beğenmedim.Ateşleme nasıl 5 para etmez? ????
Bana göre çakma DNA chipten (stratum balance, mixx, Easyside) sevo chipten hatta dna75 ten güzel ateşliyor ????
Hocam 3-4 senedir aktif olarak sl class kullanıyorum, 2-3 ay önce uygun fiyata arızalı vt inbox dna 75 aldım tamir ettirdim squonk sistemini iptal ettim evde masaüstü modu olarak kullanıyorum. Sl, vtinbox bu 2 modun 11 watta verdiği lezzeti converter veremiyor maalesef. Hatta lostvape thelema solo da dolapta sıfır duruyor onunda ateşlemesini hiç beğenmedim.