Anlık Sihirli Anlıklar - 2022|2023

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ateşleme nasıl 5 para etmez? ????
Bana göre çakma DNA chipten (stratum balance, mixx, Easyside) sevo chipten hatta dna75 ten güzel ateşliyor ????
Hocam 3-4 senedir aktif olarak sl class kullanıyorum, 2-3 ay önce uygun fiyata arızalı vt inbox dna 75 aldım tamir ettirdim squonk sistemini iptal ettim evde masaüstü modu olarak kullanıyorum. Sl, vtinbox bu 2 modun 11 watta verdiği lezzeti converter veremiyor maalesef. Hatta lostvape thelema solo da dolapta sıfır duruyor onunda ateşlemesini hiç beğenmedim.

Hocam 3-4 senedir aktif olarak sl class kullanıyorum, 2-3 ay önce uygun fiyata arızalı vt inbox dna 75 aldım tamir ettirdim squonk sistemini iptal ettim evde masaüstü modu olarak kullanıyorum. Sl, vtinbox bu 2 modun 11 watta verdiği lezzeti converter veremiyor maalesef. Hatta lostvape thelema solo da dolapta sıfır duruyor onunda ateşlemesini hiç beğenmedim.

Yihi çip ile tabiiki kiyaslanamaz. Ama asla çöp değil ateslemesi. Tabi yine söyleyeyim bana göre ????

şahsi görüşüm ateşlemenin agresif olması iyi bir şey değil. bunun yerine öncelik olarak stabilite daha öncelikli benim için. Yihi bu konuda (bana göre) baya başarısız bir çip. Özellikle dl kullanımında sevdalısı çok olan g class bana göre “çöp” idi ????????.

bu tarz parametreler kesinlikle göreceli ve kişisel zevk meselisi ????????

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri