16adige
Community
@GaziHazar hocam troy x rda bulabileceğim bir yer varmı? Sitesinde 55 euro
üstat www.bestbuhar.com adresindeki whatsapp hattından Murat abiye bir yazın isterseniz@GaziHazar hocam troy x rda bulabileceğim bir yer varmı? Sitesinde 55 euro
Bu doğru! Hava da leş gibiydi sabah —sıfır güneş.????senin fotograf kosesine biraz aydinlatma lazim. ????
şarap-bira köşesinde çekersen olacağı buBu doğru! Hava da leş gibiydi sabah —sıfır güneş.????
daha tenini bile gormedik. tirnak ucunu bile gostermedi.şarap-bira köşesinde çekersen olacağı bu
hele kutusu. onu hiç mi hiç görmedik ???? ????daha tenini bile gormedik. tirnak ucunu bile gostermedi.
Bi’ eksiklik var diyordum ben de. ????şarap-bira köşesinde çekersen olacağı bu
Dün telegramda bir grupta ilandaydı hocam, satildimi bilmiyorum ama@GaziHazar hocam troy x rda bulabileceğim bir yer varmı? Sitesinde 55 euro
Picoya kıyamadıklarından sbs anlığı paylaşmamışlar hocamArkadaşlar gülüp gülüp geçmişiniz. Hani SBS anliklar ????
Aslına bakarsan pico ilk SBS mod. Tekrar SBS yapmaya gerek yokArkadaşlar gülüp gülüp geçmişiniz. Hani SBS anliklar ????
Üstad sxk supbox nasıldır. Paramour SBS büyük geldi gözüme bunu görünce. Atomizer etrafındaki çerçeveyi çıkarıp kullanabiliyormuyuz. Aklımda bir sürü soru. Tavsiye edermisiniz veya bu olmasın şu olsun diyeceğiniz başka bir SBS mod ????