senin attığın resimler bazen görünmüyor yaw
Zehirlenme diye sana görünmüyor olmasın ????senin attığın resimler bazen görünmüyor yaw
Logo çıkıyor ya yukleyince ,cikmasin diye sonra URL ekliyorumsenin attığın resimler bazen görünmüyor yaw
Logo çıkıyor ya yukleyince ,cikmasin diye sonra URL ekliyorum
tapatalktan at üstatLogo çıkıyor ya yukleyince ,cikmasin diye sonra URL ekliyorum
yeter yediğim zehir ???? bundan sonraki zehirler likit üstüne olabilirZehirlenme diye sana görünmüyor olmasın ????
senin yılan kendi kendini sokan cins ????yeter yediğim zehir ???? bundan sonraki zehirler likit üstüne olabilir
kendi kendini değil yine beni sokuyo ????senin yılan kendi kendini sokan cins ????
yok beyin error veriyo senin. zehir iyice yayılmış hücrelerinekendi kendini değil yine beni sokuyo ????
aslında çok net yazmadıydım yılan kendini komple bana sokuyo ???? ???? ????yok beyin error veriyo senin. zehir iyice yayılmış hücrelerine
kendi kendine dediğim sensin zaten ???? ????
dip not : geri kalan her yılan da seni sokuyo
@VuzManYa Hocam mod kalyon marka mı
Siteleri çalışıyor mu acaba bilginiz varmı hocam ben mail attım geri dönüş yapmadılar daEvet hocam. 18350.
Siteleri çalışıyor mu acaba bilginiz varmı hocam ben mail attım geri dönüş yapmadılar da
yeter yediğim zehir ???? bundan sonraki zehirler likit üstüne olabilir
Artikin biraz TC calissaniz nassil olur, elinizde mukemmel bir chip var, sariyonuz kantali, yazzik yav. Ver bir titan, nife30, ss316 filan
Dış BağlantıSiteleri çalışıyor mu acaba bilginiz varmı hocam ben mail attım geri dönüş yapmadılar da