Odin mini 100w olan modeli, color chipli bulamadım bu modeli de denk gelince yapıştım hemen ???? 21700 pil ile DL çok güzel ???? zaten sadece evde DL kullandığım için ağırlığın pek bi önemi yok ama yine de çoğu moddan hafif ????Hah iste odin mini tam dl icin. Mtl de agir [emoji23]. Oteki epetite mi?
Odin mini 100w olan modeli, color chipli bulamadım bu modeli de denk gelince yapıştım hemen [emoji23] 21700 pil ile DL çok güzel [emoji108] zaten sadece evde DL kullandığım için ağırlığın pek bi önemi yok ama yine de çoğu moddan hafif [emoji1]
Aynen üstad yadigar mod epetite [emoji1]
Haftalık sarımlar yapılmış ???? spica pro nerede ????????
Spicayı kullanmıyor idim bir gaflet ile sattımHaftalık sarımlar yapılmış ???? spica pro nerede ????????
Spicayı kullanmıyor idim bir gaflet ile sattım
Yakınımda birine sıfır olarak almıştım. 3 beş sarım ancak kullanıldı. Kutuya koyup kaldırdı onun kime çökerim canım tekrar kullanmak isterse [emoji1787]
Vakti zamanında mest cafeden almıştım yaklaşık 1.5yıldır kutusundan çıkmadı içine giren likit miktarı 60ml yoktur. Arkadaşıma almıştım oda kullanmayıp kaldırdı ????????Sifir mi¿ orcinal mi¿ nerden buldun yaw¿[emoji848]
Bi siyah driptip aradı gözler ????Hayırlı haftalar
Ekli dosyayı görüntüle 57722