Anlık Sihirli Anlıklar - 2021

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Türk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu dwarv 22 fl 5 ml cok mu guzel¿ ????????
Yaklaşık 2 yıldır envanter de bulunan bir ato hocam. Güzelliğine oradan siz puan verin.
Bu zamana kadar hep 1.2mm mtl kit ile kullanmıştım. Yaklaşık olarak 1 haftadır en geniş mtl pin ile Yanılmıyor isem 2x2mm olan ile mdtl olarak kullanıyorum. Gayet tatmin etti. Vakit bulur isem tripod,integra,dvarw kıyaslaması yapma planım var.
Ekleme: Boğaz vurumu arıyor iseniz size uymaz

Yaklaşık 2 yıldır envanter de bulunan bir ato hocam. Güzelliğine oradan siz puan verin.
Bu zamana kadar hep 1.2mm mtl kit ile kullanmıştım. Yaklaşık olarak 1 haftadır en geniş mtl pin ile Yanılmıyor isem 2x2mm olan ile mdtl olarak kullanıyorum. Gayet tatmin etti. Vakit bulur isem tripod,integra,dvarw kıyaslaması yapma planım var.
Ekleme: Boğaz vurumu arıyor iseniz size uymaz

Tesekkur ederim ustad. Ben alirsam cift 0,8 ya da tek 0,8 pin ile kullanmayi dusunurdum. Aklima dusen bir de bu oldu. Subat - mart gibi bir atomizer daha almayi dusunuyorum. Tabi euro 13-15-20 olmazsa.
Aklimdakiler: arise - kayfun prime - kayfun v3 mini - bir de dwarv eklendi. Bakalim o zamana neler olacak

Eğer
Tesekkur ederim ustad. Ben alirsam cift 0,8 ya da tek 0,8 pin ile kullanmayi dusunurdum. Aklima dusen bir de bu oldu. Subat - mart gibi bir atomizer daha almayi dusunuyorum. Tabi euro 13-15-20 olmazsa.
Aklimdakiler: arise - kayfun prime - kayfun v3 mini - bir de dwarv eklendi. Bakalim o zamana neler olacak
Eğer aşırı sıkı içim seviyor iseniz. 0.8 hatta khw mods birde delik açılmamış pin satıyor. Kullanıcı kendi isteğine göre delik açsın/açtırsın diye.

Bunlarım var [emoji847][emoji847][emoji847]

403018126173b15d1010e0fcc65f422f.jpg

Bir de bu garibim [emoji1787][emoji1787][emoji1787]

f4831ce9f7f43512773baccc6e9df50c.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri