GaziHazar
Admin
1)
2)
3)
4)
5)
6)
7)
Siz zahmet etmeyin diye sablon hazirladim [emoji1787][emoji1787][emoji1787] sadece mod ve atomizerleri yazsaniz kafi [emoji847][emoji847][emoji847]
1)Spica Pro - Resin Pico
2)Majör v2 - Sizdeki sbs moddan adını unuttum
3)Fev 4.5s - Tesla wye85
4)Kayfun v4 - Dani mini
5)Kayfun v3 - Hcigar vt75 nano
6)Khw Mods Dvarw 22 FL
7)Kayfun Five Pawns
Siz zahmet etmeyin diye sablon hazirladim [emoji1787][emoji1787][emoji1787] sadece mod ve atomizerleri yazsaniz kafi [emoji847][emoji847][emoji847]
Kalite kokusu geliyor burnuma ????????????
Kalite kokusu geliyor burnuma [emoji23][emoji23][emoji23]
ben 4ml ile daha mutluyum üstad gerçi ultem baca kullanıyorum vurum biraz düşük flasha göre ama güzel bu driptip en keyif aldığım... gerçekten çok güzelBende bu driptipi seviyorum, senle benim keyiflerimiz aynı gibi duruyor Gazi ???? benim tank senin tankın dedesi ama on siparişten almıştım seri numarası 87 ????
ben 4ml ile daha mutluyum üstad gerçi ultem baca kullanıyorum vurum biraz düşük flasha göre ama güzel bu driptip en keyif aldığım... gerçekten çok güzel
Bendede var ultem chimney ama tadına alışamadım bide biraz daha sıcak gibi geliyor bana, hiç sevemedim ılık sıcak buhari. Serin buhar candır.
Metal chimneyde vurum artip buhar soguyor mu 4ml de?
evet üstad 4ml den kastım uzun setti o zaman bir de metal chimney alıcazBende uzun tank seti var kısa yok.
Uzun üzerinden gidersek, evet metal daha serin.