qersnc
Council
Teşekkürler hocam. Ben beğenerek buharlıyorum, öyle yapay bir tadı yok. Çok şekerlide değil, baymıyorHocam afiyet olsun, Cookie King nasıldır acaba ? Doğal mı kurabiye aroması ?
Teşekkürler hocam. Ben beğenerek buharlıyorum, öyle yapay bir tadı yok. Çok şekerlide değil, baymıyorHocam afiyet olsun, Cookie King nasıldır acaba ? Doğal mı kurabiye aroması ?
Yarasın afiyet olsun
Bugüne kadar gördüğüm en iyi bellcap galiba????????????
Ekli dosyayı görüntüle 53882
üstad en dandiği en kalitelisi diye bir durum yok... keyif aldığınız ve keyif almadığınız olmak üzere iki durum var...Sonunda kavuştuk be. Çok sorduk en sonunda en dandiğini aldık [emoji6]
POT-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam şaka icabı öyle dedim. Yoksa benim anlamadığım şu. 5000 liralık Ato 500 liralık Ato dan nasıl daha iyi performans veriyor. Yani neyi fazla yapıyor?üstad en dandiği en kalitelisi diye bir durum yok... keyif aldığınız ve keyif almadığınız olmak üzere iki durum var...
keyif aldığınız sürece en kaliteli ve en güzel setup odur...
bu arada kendi görüşüm: çok güzel bir setup olmuş... çok şık duruyor...
bilemiyorum hocam hiç kullanmadım ki ???? ???? ????... şimdi durum şu sanırım 180 öğyro olan bir atomizer buraya gelince x10 olunca bize pahalı geliyor tabii.Hocam şaka icabı öyle dedim. Yoksa benim anlamadığım şu. 5000 liralık Ato 500 liralık Ato dan nasıl daha iyi performans veriyor. Yani neyi fazla yapıyor?
POT-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Eee yasak
[emoji3508][emoji905]