Anlık Sihirli Anlıklar-2020

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Türk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
a9842b907c7a85e19c9a82f461e75ba6.jpg

Arion - Tribeca

Üstat latakia gibi bşy mi oda yoksa majörde var 3 gündür arada buharlıyorum kül tadı hakim bir aroma
Valla latakia denemedim hiç bu ilk black note denemem. Ama öyle kül tadı almıyorum. Enteresan bir tad. Hafif tatlı bir şey ama hiçbir şeye de benzetemedim hala. Aromasını alır demler miyim ? Zannetmiyorum açıkçası. Pek tutmadım. İçilmeyecek gibi değil içiliyor ama daha başarılı tütün aromaları var diyebilirim :)

Valla latakia denemedim hiç bu ilk black note denemem. Ama öyle kül tadı almıyorum. Enteresan bir tad. Hafif tatlı bir şey ama hiçbir şeye de benzetemedim hala. Aromasını alır demler miyim ? Zannetmiyorum açıkçası. Pek tutmadım. İçilmeyecek gibi değil içiliyor ama daha başarılı tütün aromaları var diyebilirim :)

Saolun hocam aydınlatma için

Ekli dosyayı görüntüle 26017
@qersnc sponsorluğunda Black Note Burley denemeleri... teşekkürler abicim :) likiti sevip sevmemek arasında kaldım. Buharlarken eh işte diyorsunuz ama içirtiyorda kendini. Enteresan bir likit :)
Valla aynı hisler bende de oluşmuştu. Burley sevsemmi sevmesemmi derken kaç ml burley tükketim bilmiyorum. İçiriyor lanet????????
10 ml aroma da 2 ml yani 30 ml likit sana verdiğim. Geri kalan 8 ml aroma yani 92 ml black note burley tüketmişim????????

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri