Anlık Sihirli Anlıklar-2020

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Türk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hayır şimdi mevzu bana nasıl geldi acebe nefsime sözüm geçmiyor demiyorda elvis zehri verdi diyor seni yengeye havale ediyorum o 100 liralık dükkanda seni yakalayacak birgun....????????????

Yok hocam ml class kullanamam zaten ağır baya ben hafif mod tercih ediyorum aklımda solo mod var dağ bayır plajda...

Göndereyim bellcapi gule gule kullanın

Hayır şimdi mevzu bana nasıl geldi acebe nefsime sözüm geçmiyor demiyorda elvis zehri verdi diyor seni yengeye havale ediyorum o 100 liralık dükkanda seni yakalayacak birgun....????????????

Yok hocam ml class kullanamam zaten ağır baya ben hafif mod tercih ediyorum aklımda solo mod var dağ bayır plajda...

Göndereyim bellcapi gule gule kullanın
Sağolasın düşünmeniz yeter teşekkür ederim ???? bende ağırlık önemli olmuyor. Zamanında ml i colossal sayesinde sattım sonra yanına ikinci modu 2 yıl aradım, onlarcasında yerine mod bulamadım gene geldik onu aldık.. Bu ikisi iyidir baya baya iyidir..

Mavi dicodes alırım diye düşünüyordum ama elimdeki 3 mod 1 dicodes parasına esit o yüzden vazgeçiyorum sihirbaz gibi hemen yapistirmiyorum ???? colosalli düşündüm ama solo daha iyi gibi incelemelere baktım da... 1 bellcap için şimdi 350 verilmez.. Stabwood sx475j, dna75c var 2 kanguru var yeter simdilik

O yüzden bellcap boşta hocam, başka öm gelirse satarım acımam ????????????????

Mavi dicodes alırım diye düşünüyordum ama elimdeki 3 mod 1 dicodes parasına esit o yüzden vazgeçiyorum sihirbaz gibi hemen yapistirmiyorum ???? colosalli düşündüm ama solo daha iyi gibi incelemelere baktım da... 1 bellcap için şimdi 350 verilmez.. Stabwood sx475j, dna75c var 2 kanguru var yeter simdilik

Öm :)

Yok yokk sen mavisini sakla sarmala ozaman, ben bilare alırım sizden boşta kalmasın yazık günah.. İllaki görüşürüz, bu ay battım önümüzdeki ay öm atarım ????

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri