Anlık Sihirli Anlıklar-2020

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Türk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abi sende likit bitmez maşAllah diyeyim nazarım değmesin. 1-2 lt stok olmazsa rahat edemiyorsun sanırım [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Aslında 1-2 litre stok olmazsa değil, almazsam rahat etmiyorum ya, Allah Kahretmesin kaşıntım tuttukça aalıyorum????
1-2 litre nedir ki, sadece DL bir litre'ye yakın vardır. MTL likitlere ve tekil aromalara hiç girmeyeyim daha iyi????????
Buzdağının görünmeyen tarafı hiç görünmesin daha iyi vallahi????

Aslında 1-2 litre stok olmazsa değil, almazsam rahat etmiyorum ya, Allah Kahretmesin kaşıntım tuttukça aalıyorum????
1-2 litre nedir ki, sadece DL bir litre'ye yakın vardır. MTL likitlere ve tekil aromalara hiç girmeyeyim daha iyi????????
Buzdağının görünmeyen tarafı hiç görünmesin daha iyi vallahi????

Bazen demiyon mu abi ben bunu ne zaman aldım acaba diye kafamda kurdum bşylerde kendi kendime güldüm bende alıyorum alıyorum sonra bitirmeye çalışıyom hediye ediyorum sürekli farklılık denemek isteği var ve durduramıyorum ????????????

Bazen demiyon mu abi ben bunu ne zaman aldım acaba diye kafamda kurdum bşylerde kendi kendime güldüm bende alıyorum alıyorum sonra bitirmeye çalışıyom hediye ediyorum sürekli farklılık denemek isteği var ve durduramıyorum ????????????
Aynen bende. Bi bakıyorum tonla likit tonla aroma olmuş, ula ne ara bunları aldın, ne zaman bitireceksin diyorum kendime, dedikten bir kaç gün sonra tekrar alıyorum????
Hep bi farklı şeyler denemek istiyor insan. Meraktan,,,, gidecez sonunda???? daha aklımda buharevi cicibebe var. Hala almadım onu. Sitesine girip kaçıyorum. 500 ML nbase de dolapta duruyor????????

Ayrılmaz ikili.
Spica v1'i evde unutunca.

nIYtm8.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri