CmZ
Community
Abi sende likit bitmez maşAllah diyeyim nazarım değmesin. 1-2 lt stok olmazsa rahat edemiyorsun sanırım [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Aslında 1-2 litre stok olmazsa değil, almazsam rahat etmiyorum ya, Allah Kahretmesin kaşıntım tuttukça aalıyorum????Abi sende likit bitmez maşAllah diyeyim nazarım değmesin. 1-2 lt stok olmazsa rahat edemiyorsun sanırım [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Aslında 1-2 litre stok olmazsa değil, almazsam rahat etmiyorum ya, Allah Kahretmesin kaşıntım tuttukça aalıyorum????
1-2 litre nedir ki, sadece DL bir litre'ye yakın vardır. MTL likitlere ve tekil aromalara hiç girmeyeyim daha iyi????????
Buzdağının görünmeyen tarafı hiç görünmesin daha iyi vallahi????
Aynen bende. Bi bakıyorum tonla likit tonla aroma olmuş, ula ne ara bunları aldın, ne zaman bitireceksin diyorum kendime, dedikten bir kaç gün sonra tekrar alıyorum????Bazen demiyon mu abi ben bunu ne zaman aldım acaba diye kafamda kurdum bşylerde kendi kendime güldüm bende alıyorum alıyorum sonra bitirmeye çalışıyom hediye ediyorum sürekli farklılık denemek isteği var ve durduramıyorum ????????????
Kıymet bilene gittiğini görmek....
Teşekkürler, Güzel şeyleri severim, helede benim olursa daha çok severim ????Kıymet bilene gittiğini görmek....
Chok sexy very very hot????????????????????????Ekli dosyayı görüntüle 28968
(Görselde ürün yerleştirme bulunmaktadır)
Nisanda 3 sene olacak alalı hala severek kullanıyorum ammiti Hava ayar yüzüğünün click click etmesi bende artık yok. Sizde de öyle mi ?Ayrılmaz ikili.
Spica v1'i evde unutunca.
Nisanda 3 sene olacak alalı hala severek kullanıyorum ammiti Hava ayar yüzüğünün click click etmesi bende artık yok. Sizde de öyle mi ?
Ee nerden bulurum? Fikri olan yok mu a dostlar?Bu parlak ve savunmasız arkadaşa kılıf aranıyor. Desteğiniz rica olunur.
Ekli dosyayı görüntüle 28994