Anlık Sihirli Anlıklar-2020

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Türk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet pil kapağı hakkında okuduklarım biraz üzücü. Sabırlı ve temkinli kullanmak lazım :)
ben okumadan atladım sorun bende sanıyordum hatta ama kronik bir problemmiş. dün akşam yorgunken titanyum sarımı mod üzerinde yerleştirmeye çalıştım, mola verip yere yattım 10a kadar saydım sinirimin geçmesi için. ???? onun haricinde mont cebindeyken çıkıyor bazen falan. bantlamayı yediremiyorum kendime yoksa 21700 ile 2 gün idare ediyor zaten mtl içimde.

ama dna chip pek hoşmuş çok güzelmiş, dicodes kaşıntısını frenliyor sağolsun.

ben okumadan atladım sorun bende sanıyordum hatta ama kronik bir problemmiş. dün akşam yorgunken titanyum sarımı mod üzerinde yerleştirmeye çalıştım, mola verip yere yattım 10a kadar saydım sinirimin geçmesi için. ???? onun haricinde mont cebindeyken çıkıyor bazen falan. bantlamayı yediremiyorum kendime yoksa 21700 ile 2 gün idare ediyor zaten mtl içimde.

Hmm mod cebinde kendi kendine açılması biraz daha üzdü. Dna candır dicodes heyecan :D para tuzağı kanmayalım dicodeslere :D ahahah

Ben biraz bekliyeyim yolda fev 17 var olurda geçerse besleme fitili ile clon alayım çünkü bana orjinali ile aynı gibi geliyor
Parlak 5ml ultemin hiç klonunu görmedim açıkçası ama elimde 3,5ml pei bir bellcap daha var oda uyumlu. Bellcapcim de 5ml pei yok ama pc olanı olması lazımdı dvarw kullanıcı klübünde link vardı hatta. Ben de bir ara alıcam fiyatı da uygundu baya.

Fev v4 denedim içimi çok keyifliydi soğuk buhar güzelde boğaz vurumu vardı ama bana fazla soğuk geldi buharı o yüzden Fev17 de merak ediyorum, sanırım onu aliden söylediniz inş geçer hocam. Tabi dvarw baş tacı :)

forumda bununla ilgili bir konu var üstad üretici firmayla görüşüp bildirdiğinizde yeni bir kapak yolluyorlar ücretsiz diye biliyorum bakın isterseniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri