körpebuhar
Community
Şey mi ordunun dereleri o anniçte gözüken ????
Sağolasın kardeşim. ???? ????????Daha iyileri olsun güzel insan????
Şey mi ordunun dereleri o anniçte gözüken ????
Hocam o sariyla kirmizi hep yanyana pozlarda gozumden kacmiyor, altin oran gibi bir etkisi var estetik acidan.
Gönlümüzün sahibi kendisi. Normal değilmi ????Hocam o sariyla kirmizi hep yanyana pozlarda gozumden kacmiyor, altin oran gibi bir etkisi var estetik acidan.
Kesinlikle! Yeni sol bek de ates ediyor vallaGönlümüzün sahibi kendisi. Normal değilmi ????
Standı nereden edindiniz hocamEkli dosyayı görüntüle 26586
Yeni stand aldım mis gibi oldu. Herkese iyi geceler...
@CmZ standı yapan arkadaşın çok iyi çalışmış, kayın ağacı çok güzel durdu, hanımda çok beğendi. Sanada çok teşekkür ederim ulaşmamı sağladığın için...
Bu arada @Nacruno hocam sanada geçmiş olsun, ver kendini C vitaminine????
Edindiğim arkadaş yapmayı bırakmış elinde olan son kayın ağacından yapılma olanı ben aldım ama isterseniz tel numarasını vereyim size bir sorun ?Standı nereden edindiniz hocam
Bu ne be yaw. Maşallah. Om lütfen
Daha güzelleri size nasip olsun hocam Sol baştan 3 tanesi ilanda şu an zatenBu ne be yaw. Maşallah. Om lütfen
O zaman mavi olan benim kardeşim. Hayırlı satışlar...Daha güzelleri size nasip olsun hocam Sol baştan 3 tanesi ilanda şu an zaten
Sağ olun hocam hayrını görünO zaman mavi olan benim kardeşim. Hayırlı satışlar...