Bu arkadaş fazlasıyla sıkılmış ama sarı majorden yada "sal beni dayı" diyor da olabilir ????Fanatikmişim ben ya ????
Ekli dosyayı görüntüle 48337
ikiside can onların be yaaa.Bu arkadaş fazlasıyla sıkılmış ama sarı majorden yada "sal beni dayı" diyor da olabilir ????
Ekli dosyayı görüntüle 48339
Siyah Mixx'in hali ne öyle komutanım? Gözlerim doldu öyle soyulmuş görünce???? korku kapladı ya benimkine de olursa diye???? bir şey olmasın deyu peçetelere sarıyorum benimkini???? Youtuber'larda izlediğimde kutusundan ilk çıkardıklarında mod'un altında koruma şeysinden vardı, benimkinde çıkmadı, masanın üstüne bile koymuyorum altı çizilmesin diye peçete üstüne koyuyorum ????Fanatikmişim ben ya ????
maalesef boyası az kötüymüş. bazı bölgelerinde hafif atmalar oldu.Siyah Mixx'in hali ne öyle komutanım? Gözlerim doldu öyle soyulmuş görünce???? korku kapladı ya benimkine de olursa diye???? bir şey olmasın deyu peçetelere sarıyorum benimkini???? Youtuber'larda izlediğimde kutusundan ilk çıkardıklarında mod'un altında koruma şeysinden vardı, benimkinde çıkmadı, masanın üstüne bile koymuyorum altı çizilmesin diye peçete üstüne koyuyorum ????
güle güle kullan. almışsın hemen
Cok sagol komutanım Bulunca yapıştım hemengüle güle kullan. almışsın hemen
Bu tür fanatiklik güzel, keyifli.Fanatikmişim ben ya ????