qersnc
Council
Sen galiba kaus izlediğin için etkisine girdin.Ben sıcaklık yorumu yapmayacağım zaten artık.
Asalım bayrakları abi ????
Ekli dosyayı görüntüle 47731
İşine bak Klaus ????
Warm to warm diye böğürüyordu o klaus????
Sen galiba kaus izlediğin için etkisine girdin.Ben sıcaklık yorumu yapmayacağım zaten artık.
Asalım bayrakları abi ????
Ekli dosyayı görüntüle 47731
İşine bak Klaus ????
Sen galiba kaus izlediğin için etkisine girdin.
Warm to warm diye böğürüyordu o klaus????
Aynen abim doğru dedin.Yok abi tank benim değil zaten emaneten bende. Benim ilgimi çekmediği için almadım zaten. Tercihimi Artemis'ten yana kullandım ama o da benzer davranışta.
Sıcaklık konusu öznel. Herkesin aroma, vurum, sıcaklık hissiyatı bambaşka. Arada sadece bana ilgi çekici gelen sarımlar yada yorumlar paylaşıldıkça sorasım geliyor. Belki de benim sardığım atoyu kullansan bunu nasıl içiyorsun dersin. Kim bilir ????????
Aroma yönünden bende sevmiyorum ama ne bileyim ilk aşk meşk gibim bişey kıyamıyorum ona????Ben de sevmeye çalıştım spicayı ama olmadı ????
Hahaha ne adamsın????Ben sadece bir likit ile memnun kaldım ama napim likit bitti ????????????
Hemen bir sarı daha gördüm orada fev 4.5s den kolay mı içimi keyifli ve sessiz mi
Yeni başlamış gibisin üstat ???? is gorunuse göre epey var ama hattat ile üstesinden gelirsin,klima faaldir umarım ???? bir an yerinde olmak isterdim ne yalan diyeyim ????toprak guzel ugras her ne kadar 15 sene gecmis olsada hala baba ocaginda ugrasirim gittigimde biseylerle ????????????