ByMERZİFONLU
Community
Nereden ve ne kadara geldiler ?Eleaf rim ve chuthulhu hastur mini
Patlatmışız şişeleri ????
Kötü haber tez duyulur hocam. Ondan çok şeetmedik benim de kafamı kaşıyacak vaktim yok hiç. 6 gün kurs, iş güç koşturmacaEkli dosyayı görüntüle 45520
Şirazemin kaydığı iş temposunun içinde, gece 3lere kadar nöbet silsilesi akabinde kötü otogar kahvesi ve 6mg düşme çabası.
Ula biri de demedi, görünmüyorsun. Öldün mü kaldın mı?
Pek kötü haber olacağını sanmamKötü haber tez duyulur hocam. Ondan çok şeetmedik ☺ benim de kafamı kaşıyacak vaktim yok hiç. 6 gün kurs, iş güç koşturmaca
Benim likitler baş ağrısı yapmaz ya ????????Pek kötü haber olacağını sanmam
Yalnız şu 1 haftadır geçmeyen baş ağrısı olmayaydı eyiydi
Yav şişeler neredeyse bitti, ben ve Büroda ki arkadaşlar ağır gömdük.Benim likitler baş ağrısı yapmaz ya ????????
Valla patlattım dayanamadım????Patlatmışız şişeleri ????
Şu likitler için öm şeey etsem nasıl olurBenim likitler baş ağrısı yapmaz ya ????????
Yav şişeler neredeyse bitti, ben ve Büroda ki arkadaşlar ağır gömdük.
İnceleme yazdım, seni bekliyor
Valla patlattım dayanamadım????
Ciğerlerim damağım sayende bayram yapıyor. Ellerine sağlık.
Likitler EF-SA-NE????????????
Şu likitler için öm şeey etsem nasıl olur
Ben şimdi bu likitleri bir daha nasıl bulacağım ya, hepsini şahşıma özel yaptın sağolasın. Ama bittince ne yapacağım.Şu yeni etiket ve kutu tasarımı, şirink ayarlama baya uğraştırdı beni. Şirinkler tamam. Etiket ve kutular perşembe çıkıyor. Sonra paketlemeler başlayacak. Tükendim resmen En yakın zamanda, hazırlıklar bitince, başlığı açacağım.
Efsane olan sizi tatlı diliniz ????????
Atayım hocam...
Aman hocam sakınBen şimdi bu likitleri bir daha nasıl bulacağım ya, hepsini şahşıma özel yaptın sağolasın. Ama bittince ne yapacağım.
En iyisi ben bi daha bi 200 aroma falan daha biriktireyimde sana yollayayım????????
Tabiki seni 200 aroma ile bir daha yormam. Ama kendi damak tadıma dayanrak söylüyorum. 5-6 gün önce pastene olan likitlerini denedim. Çok beğendim. Bu gün tütünlü likitleri patlattım, Olmamış dediğim likit yok ya, hepsi cidden harika, karadut tütün crema olan, öyle bir içirtiyorki valla zevkten bayılıacam???? daha açıp denemediklerim var. Benim ilk haftalarda aldığım o enfes kokular, likitler demlendikçe daha da muhteşem.???? Denemediklerim var onları kokla kokla bitirecem içmeden????Aman hocam sakın